Darling
High Value
кај мене партнери само со лицитација се фаќаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почетна цена?кај мене партнери само со лицитација се фаќаат.
Еваааааааааааааа или на струмички малееееееееееееееее или на куманофски тугооооооооооSakam da ve prasam dali ako so partnerot/partnerkata za matura sto e ste samo drugari dali obicno moze toa da prerasne vo poveke da odite posle taa nokj kako decko i devojka ili nema vrska nemoze taa nokj da promeni nesto da bidete posle vo vrska ili od nas zavisi najveke bez atmosferata , posebna nokj e iskustva ??
Dobro ne treba da me vregjas do tolku , sakav da prasam dali postojat djokeri za taa nokj nisto posebno te razbravЕваааааааааааааа или на струмички малееееееееееееееее или на куманофски тугоооооооооо
Чекај чекај матурантка си и размислуеш овакој? Чекај матуранти имаф по 18 године а ти изглеами стфарно имаш 11 : D
Па како може да постои правило што би се десило тј вечер измеѓу тебе и њега. Ја знам дека тој е устфари другарстфо и партнер ти е устфари школски другар сс кога си 4 године заедно и ти сакаш да се кецаш сс њега? : D Па ако сакаш издупи се сс њега ако сакаш мувај се ако сакаш не ни ти треа партнер за матуру бре
Какфо прашање постави сфака ти чаз : D
Најбоље после тој да идете на афтер и да едете бурек и јогурт, оф мори муко : D
Да ти га скрату одговор:
"Од вас зависи највеке или до атмосферата"
![]()
Sakam da ve prasam dali ako so partnerot/partnerkata za matura sto e ste samo drugari dali obicno moze toa da prerasne vo poveke da odite posle taa nokj kako decko i devojka ili nema vrska nemoze taa nokj da promeni nesto da bidete posle vo vrska ili od nas zavisi najveke bez atmosferata , posebna nokj e iskustva ??
Ако се свиѓате тогаш има шанса да прерасне, ако не, нема. Једино може да имате некој one night stand пошо знаеш, сеа сте возрасни.
Blagodaram za mislenjetoМоже да прерасне во partners in crime.
Еваааааааааааааа или на струмички малееееееееееееееее или на куманофски тугоооооооооо
Чекај чекај матурантка си и размислуеш овакој? Чекај матуранти имаф по 18 године а ти изглеами стфарно имаш 11 : D
pa vie ste glupi sto veruvate na se sto ke vidite i procitate a se pravite mnogu pametni26 има
Барем ние знајме дек сме глупи, тешко тебе и на умот шо си мислиш дек си паметна:зелен:pa vie ste glupi sto veruvate na se sto ke vidite i procitate a se pravite mnogu pametni![]()