Партнерка за матура

• Креатор на темата Креатор на темата nekk1
  • Време на започнување Време на започнување
кај мене партнери само со лицитација се фаќаат.

Ах, матура :icon_lol:
Јако беше, све кнап ми беше цел ден, требаше у 7 да ја зеем а ја у 6 и 45 уште од дома не бев излезен (а ми требаше едно најмалце пола саат да стигнем до кј неа), колата лом :)
Идем кј неа, ѕвоним ми отвара другарка и, појака од партнеркава и ја ваков :nesvest: Па после сликање нешо а-у, имаше некој роднини кј неа па муабети за мене, ја таков срамежлив, црвен жар бев.

Али најмоменат беше коа нејзините ми рекоја да се грижим за неа и дека ја сум ја зел, ја да ја вратим дома :) и ја да останем достоен на препоруката не ја испуштив од вид цела вечер после :)

И да, ни за полу ми за матура ја не барав партнерке, они мене ме побараја :icon_lol:

Sakam da ve prasam dali ako so partnerot/partnerkata za matura sto e ste samo drugari dali obicno moze toa da prerasne vo poveke da odite posle taa nokj kako decko i devojka ili nema vrska nemoze taa nokj da promeni nesto da bidete posle vo vrska ili od nas zavisi najveke bez atmosferata , posebna nokj e iskustva ??

Sakam da ve prasam dali ako so partnerot/partnerkata za matura sto e ste samo drugari dali obicno moze toa da prerasne vo poveke da odite posle taa nokj kako decko i devojka ili nema vrska nemoze taa nokj da promeni nesto da bidete posle vo vrska ili od nas zavisi najveke bez atmosferata , posebna nokj e iskustva ??
Еваааааааааааааа или на струмички малееееееееееееееее или на куманофски тугоооооооооо :eek:

Чекај чекај матурантка си и размислуеш овакој? Чекај матуранти имаф по 18 године а ти изглеами стфарно имаш 11 : D
Па како може да постои правило што би се десило тј вечер измеѓу тебе и њега. Ја знам дека тој е устфари другарстфо и партнер ти е устфари школски другар сс кога си 4 године заедно и ти сакаш да се кецаш сс њега? : D Па ако сакаш издупи се сс њега ако сакаш мувај се ако сакаш не ни ти треа партнер за матуру бре
Какфо прашање постави сфака ти чаз : D
Најбоље после тој да идете на афтер и да едете бурек и јогурт, оф мори муко : D
Да ти га скрату одговор:
"Од вас зависи највеке или до атмосферата"
:ROFLMAO:

Еваааааааааааааа или на струмички малееееееееееееееее или на куманофски тугоооооооооо :eek:

Чекај чекај матурантка си и размислуеш овакој? Чекај матуранти имаф по 18 године а ти изглеами стфарно имаш 11 : D
Па како може да постои правило што би се десило тј вечер измеѓу тебе и њега. Ја знам дека тој е устфари другарстфо и партнер ти е устфари школски другар сс кога си 4 године заедно и ти сакаш да се кецаш сс њега? : D Па ако сакаш издупи се сс њега ако сакаш мувај се ако сакаш не ни ти треа партнер за матуру бре
Какфо прашање постави сфака ти чаз : D
Најбоље после тој да идете на афтер и да едете бурек и јогурт, оф мори муко : D
Да ти га скрату одговор:
"Од вас зависи највеке или до атмосферата"
:ROFLMAO:
Dobro ne treba da me vregjas do tolku , sakav da prasam dali postojat djokeri za taa nokj nisto posebno te razbrav
mozese samo posledniot odgovor da go dades , bog da cuva :(

Последно уредено:
Ја да тиеам не бев на матура да тиам пошо онака баш сум расист а завршив во Угостителско шо да ти кажам багатела цела шутка цигани опаа мралино марино каурчиња покондурчени и замислете оној водителон им бил главна звезда на вечерта оној де Милан од звезде гранда оној пациентон Милан Калиниќ хохохохо како и да е и пичиња немаше на лагер и така ако немате пичиња немојте да одите на матура за џабе :D

Ако се свиѓате тогаш има шанса да прерасне, ако не, нема. Једино може да имате некој one night stand пошо знаеш, сеа сте возрасни.

Моли се да се укине полагањето на матура бидејќи тешко тебе :anco:

-
na vreme si trebal da mislis... fraer se raga...tesko se stanuva

26 има

pa vie ste glupi sto veruvate na se sto ke vidite i procitate a se pravite mnogu pametni :kuracc:
Барем ние знајме дек сме глупи, тешко тебе и на умот шо си мислиш дек си паметна:зелен:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom