Паркирај Ме...

• Креатор на темата Креатор на темата reactive89
  • Време на започнување Време на започнување
R

reactive89

Гостин
Можеби повеќето ја видовте оваа игрица која е ставена на порталот на Кајгана, и која е многу интересна доколку се натпреварувате со некој/а форумџија/ка...
Темава ја отворив чисто за рекреација и забава, и најнормално за тепање време, доколку немате што да правите кликнете тука и постирајте си ги бодовите (со слика, по можност), па да видиме кој има најмногу бода т.е. проценти на сите три паркинзи :)

п.с. мене игрицава ми е интересна, а админите ако мислат оти не е интересна темава, слободно нека ја бришат:smir:

Btw еве го мојот скор:

http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf

Attachments

• NANANANA.JPG
    NANANANA.JPG
    130 KB · Прегледи: 339
Се напунив нервоза уште на првиот круг. Неможам понатаму :). Инаку интересна игра само не е за оние со тенки нерви.

Се напунив нервоза уште на првиот круг. Неможам понатаму :). Инаку интересна игра само не е за оние со тенки нерви.

Се е до техниката... не се нервирај полека ќе биде :)

Your result was: 57%
You have FAILED

Ај можеби ќе положам од втора рака. :)

Хаха... инаку луѓе, поени се одзимаат при секое мавање на тротоар, допирање на кола или пак удирање на кола... лошо паркирање и слично... резултатот на секое паркирање го гледате во вториот процент односно процентот кој се наоѓа испод времето кое ви требало за да се паркирате.

Игричкава е баш школско паркирање... назачки, или скопски (напред, директ...) хахахаха

А, не е ни чудно што е направена од една школа за возење од лондон:smir:

ОД такт ме извади играта аууу ама многу се лизга тоа хехе

86%

На 3 пати. (првиот 32% - паднав, вториот 71% положив, третиот 86) Не е тешко само малку е зафркнато со контролите...

86%

На 3 пати. (првиот 32% - паднав, вториот 71% положив, третиот 86) Не е тешко само малку е зафркнато со контролите...

Браво, браво...!

Дап, више сака напред, него назад да иде... хаха
Абе Opel Corsa не е шала... хаха

Само да се потсетиме, го постираме крајниот резултат од сите три паркинга, не од секој поединечен паркинг. Има три левела на паркинг, го постираме вкупниот резултат кој ќе го појави на крај на играта (на крај на трите левела)... :)

Јао, глупа игра, ме изнервира.
Подобро ми иде возење на реална кола, а не виртуелна.:)

Ааа се пренервирав. Многу се лизга и малку време е. :)
Вистинска кола супер ја владеам, ама ова ме пренервира.

Kolicevo ne reagirat ko kola normalna Ko ke vrtis i posle malu gas i ke ispravit volanon a ne ke ostanit blabalaaaa 55% btw

п.с. мене игрицава ми е интересна, а админите ако мислат оти не е интересна темава, слободно нека ја бришат:smir:
ова ти е нешто како дозвола за нив? демек, ако не го пишеше ова не смеат да ти ја ч`чнат темата? :pos:
демек, може, слободно, ви дозволувам... ко да ќе те прашаат ако мислат дека е за џиткање :pos: :pos:

74% од трети пат, ама шофер сум бил, бе, а у реалност, само четири пати иам возено! :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom