Паркирај Ме...

• Креатор на темата Креатор на темата reactive89
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пројдов, со 77 посто, не е лошо :) Второто ниво одма го пројдов, на првото најмалце извадив :)

ова ти е нешто како дозвола за нив? демек, ако не го пишеше ова не смеат да ти ја ч`чнат темата? :pos:
демек, може, слободно, ви дозволувам... ко да ќе те прашаат ако мислат дека е за џиткање :pos: :pos:

Не го мислев тоа (за дозволата), туку само си кажувам јас :smir:

Ајде луѓе ајде, недежни сте... интересна е, само малку живци треба и трпение... хехе

Хохоооооо, погодете кој положиииил!:vozbud:

73da4.jpg

Како ме изнервира играта само:nerv::nerv:

Јас ко поминав што сум без возачка и без нит секунда шоферско искуство сите можите :) и то со кој резултат поминав 90% ејјјј... еаххаparkirajme.JPG

еахеахае ЕДИТ 93%

84%, само ужасно ме мрзи во моментов да ставам слика.:)

Браво браво... значи сеа имам конкуренција... хихихи... се натпреваруваме?! хахахахаха:smir:
еахеахеа не ве ман ко шо глеаш од принт скринот имам флаш отворено :) морам да напрам флеш игрица за на факс ама незнам шо да прам па ги превртувам игриве да добиам инспирација еахеаххае

79%...Pazi Spiiiiroooooo!

еахеахеа не ве ман ко шо глеаш од принт скринот имам флаш отворено :) морам да напрам флеш игрица за на факс ама незнам шо да прам па ги превртувам игриве да добиам инспирација еахеаххае

Охооо, па тоа е тоБ бре... ај напрај нешто со колички... па дај после њњњ адреса да ја играЈМО... хахаха... не стварно... иначе со среќа правењето :)

после 8340239840238 обиди поминав со 67%

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom