Паркети

• Креатор на темата Креатор на темата Нинович
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали се најлуди или не, ама знам дека песната со Елена Ристевска е една од најзаразните македонски песни. Не можам да престанам да ја пејам.:pipi:

Ќе направам Бал, ќе те поканам тебе........ На корали бев кога пееа во живо стварно имаа луд настап

ме разочараа со новава песна со Елена Ристеска... тапааааа... ама јбг, све за пари

ме разочараа со новава песна со Елена Ристеска... тапааааа... ама јбг, све за пари
Точно ...
Помина времето кога себеси можеа да си го додадат епитетот Хардкор :)

без навреда мене ми се прави селјаци
незнам зашто
тој фронтменот еднаш го гледав на тв кај шо дава интервју, два збора не знаеше да врзи

паркети се префаца.... многу јаки песни имаат
една врвеа со камионче на сред широк сокак и свиреа качени на него...
лудила беше...

Точно ...
Помина времето кога себеси можеа да си го додадат епитетот Хардкор :)

Е па не се више клинци од широксокак, сите начукаа по 35 год, мора од нешто да се живее оправдан потег од нивна страна шо се искомерцијализираа...

Е па не се више клинци од широксокак, сите начукаа по 35 год, мора од нешто да се живее оправдан потег од нивна страна шо се искомерцијализираа...

Има други бендови кој се искомерцијализираа , ама не си го продадоа верувањето ....

Откако почнаа на Евросонг па и сега со Елена песната.... ептен фенси станаа...BAD BAD BAD!!!

Што има бед? Си прават многу повеќе пари, станаа славни (70% од народот не ги знаеја дека постојат), што има бед тука?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom