Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Миљон пати сум им бил на свирка, и сум ги гледал по град, или на фестивали како пијат пивце на страна, еднаш ги немам видено дрогирани.Ич не ми се допаѓаат. Сум ги видел и зад сцена, ни понашање имаат ни ништо. Секогаш издрогирани...![]()

Миљон пати сум им бил на свирка, и сум ги гледал по град, или на фестивали како пијат пивце на страна, еднаш ги немам видено дрогирани.
Енивејз, ако marick14 значи дека имаш 14 години... имаш време мали, и да почнеш да се дрогираш и да престанеш, па да знаеш што е дрога и дека марихуаната се пука у вена![]()
Се мислеше и на тоа дека се напушуваат, сум ги видел напушени сто пати а и сигурно се дрогираат, види какви се исушени. Иначе сигурно дека не си ги видел, нема во јавност да излегуваат издрогирани. Ти ако си им ГОЛЕМ фан, јас не сум им. И не сум 14 годинки, тој што кажува да не не е толку.
Ахахаха, закон си... ако се слаби значи се дрогираат?
Добро бе, еве и да бидат издрогирани... Зошто би ги мразел или не би ги слушал баш оти се дрогирани?
да не одиме подалеку да не почнувме да се расправаме, зошто некој друг тоа гледа да направи. А вака, не си коментирам повеќе. Јас што е до мене ете не ми се допаѓаат. Да не одиме сега оф-топик (нема смисла да бегаме од темава, некој сака да си коментира за Паркети а ние тука се расправаме, ќе се уплаши некој да коментира затоа што страв ќе му биде да не му се нафрлиме и на нему а тој ни крив ни дужен). Поздрав дечки 
Нема врска за темата, не сме офтопик. Муабетот е за паркети.Нема везе баталида не одиме подалеку да не почнувме да се расправаме, зошто некој друг тоа гледа да направи. А вака, не си коментирам повеќе. Јас што е до мене ете не ми се допаѓаат. Да не одиме сега оф-топик (нема смисла да бегаме од темава, некој сака да си коментира за Паркети а ние тука се расправаме, ќе се уплаши некој да коментира затоа што страв ќе му биде да не му се нафрлиме и на нему а тој ни крив ни дужен). Поздрав дечки
![]()