Парис Хилтон во затвор!

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
Prosecutors Recommend Hilton Spend 45 Nights in Jail
4 May 2007 (WENN)
Socialite Paris Hilton should be jailed for 45 days for being in violation of her probation in relation to a drunk-driving arrest last September, according to prosecutors. A judge at Los Angeles Superior Court will review the recommendation, which was made in documents filed on Monday, when Hilton attends a probation violation hearing today. Prosecutors also want the hotel heiress to be banned from consuming alcohol for 90 days and that she wear a monitoring device to ensure she complies with this order. Hilton, 26, was spotted driving along Sunset Boulevard in Los Angeles on February 28 without her headlights on. Her police stop showed Hilton had been sentenced the previous month to 36 months probation, alcohol education and $1,500 in fines after she pleaded no contest to alcohol-related reckless driving stemming from a September arrest.

Крајно време беше по сите лудории и прогледување низ прсти. Ако е керка на милионер и за неа важат сите правила. Така да некогаш не се купува се со пари.

Нека се научи и Парис Хилтон на ред!

леле кузнај шо ќе и праат у затвор ????????
:zlo:

Odam tamu da napram prekrsok da me staat u zatvor xD

јас мислам дека нарочно отиде таму да смени малце, ја помина цел холивуд па и неа и се здосадило. А во кој затвор некажаја а????

Tanes напиша:
Odam tamu da napram prekrsok da me staat u zatvor xD
Тебе во машки затвор ќе те стает, ама женско ќе глумиш :pos:

ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ.

konecno da ja piknat u zatvor da se nauci na red malce haha

Akoooo...ako i eeeeee...neka pati kuckata hihihihihihi se salam ne sum tolku zlobna:)

Ко слетала на аеродром во *некој Швајцарски град, ама не Цирих* рекла Леле колку добро се чувствувам сега кога сум во Цирих... хаха и плус им рекла на телевизија, кај шо ги рекламирала нејзините рачни часовници, Јас никогаш не би носела толку ефтини саата како моите јас само Ролекс (и други) си носам :nesvest:

Таа коза тоа чека гарант после излегување од ќорка ке напраи некоја рап-песна со Снуп Дог или Акон во која ке ги опише нејзините тешки затворски денови песната ке им стане хит на хормонски шинатите Американци и еве ти пак ќар за нејзе.Или па некој скандал како Парис се ч'чкала со некоја од робијашките таму ....Ова се само предвидувања ,абееее седи таа паметна е си ебала мајката за вакви ситуации....

Еден идиот мањак на земјава за 45 дена...после отпочеток...ебаго :)

Izlegoa prvite billboard so naslovi kako:
Paris, lesbo attack in prison i tako dalje. Ke bide interesno, ke bide interesno.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom