Парис Хилтон во затвор!

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
да скапи таму, нека се жали, не и било убаво, па в затвор е, како може да биде убаво таму

Aleee напиша:
да скапи таму, нека се жали, не и било убаво, па в затвор е, како може да биде убаво таму
taka e neka vidi malce razlika

Не е вредна да се збори. Нема ништо што може да го понуди на светов освен голотија и секс, а такви и пред МТВ има:ban?:
Глупача

Arnold epten go postovam otkoga go odbi baranjeto na ovaa puflata

ма нека ја однесат на бесење оваа.погадно створење од нејзе немам видено,а искрено и подебилно.една од поодбивните личности ми е,од сите шо ги иам видено(на тв)она е на врвот.

Paris Hilton in jail: the music video :tv:

Треба да ја донесат малку кај нас во затворов во Идризово да видиме после дали ќе се жали дека и е лошо

2007_06_26t052133_150x105_us_hilton_release.jpg
Reuters

LOS ANGELES (Reuters) -
Hotel heiress Paris Hilton, who commanded as much attention behind bars as on the Hollywood party scene, regained her freedom early on Tuesday after serving three weeks in jail for violating probation in a drunken-driving case.

Ja pustile
http://omg.yahoo.com/paris-hilton-gets-out-of-jail/videos/616;_ylt=AhXbZqh9DCt15OU2FvtpPgvBixx.

Pred nekoj den Спикерка на некој амерички вести одбивала да ја прочита веста за Парис Хилтон, дури се обидела и да ја запали веста. :)
видео овде

Идиотка. Го срами името на хилтон и арно ја исклучи дедо е од тестамент. Ептен ја мразам зашто е разгалено детиште без ум која се обидува да биде нешто што не е. Не е убава, нема стил а уште помалку мозок, а се прави дека е кралица на холивуд. Ме иритира со својата појава. Не верувам дека карактерно е нешто подобра од надворешно!! Ја мразам нејзината долга плава коса!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom