PARANORMAL ATTACK @ Skopje

• Креатор на темата Креатор на темата babsy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај ја бе:baeh: :baeh:
1. Јас
2. Ива
3. Точкест...
3. ками

vodkamixx напиша:
Ајмо клабери едно пребројување да напраиме за другата сабота.

Значи идеме....

1. Јас
2. Ива
3. Точкест...

... после 3-те точки пријавувајте се... :)
Шефе кои три точки бе? Една е :pos: иначе ко што пишува значи тука е и Тончи, шефе а ТОНЧИ ќе го земеме ли бе:) леандра е исто така пишана ваљда не ја удрил камион:helou: блуу некој си и... ајде народе

Еве ви еден review за журчето.

У 12 саат влеговме у МКЦ, сеуште се пунеше салата.
Satelite ја загреваше публика до 1 и пол. Негде 1 и 15 дојдоа Дани и DJ Xangaii (Paranormal Attack) на сцената, и во 1 и пол Xangaii застана зад миксетата и the show is about to begin, и почна со траката Be With You, и цела публика се растресе наваму натаму, го пушти цел албум Phenomenon, а потоа рокаше и постари тракици.
Публиката расштракана на сите страни, Xangaii си се журкаше зад миксетата, миксаше и ја забавуваше публиката, типов напраи шоу, типично за артистите од Chemical Crew.
Едноставно беше лудница журчето. Точкест ја напушти журката негде у 3 и пол пошо нозе не го држеле, и си фурав сам до 5.
Paranormal миксаше до кај 4 и пол и после него се стаи Дани (Bushava Azbuka) и фураше негде до кај 5 и нешто, и после си се разбегавме по домче.
Добро беше шо за прв пут у МКЦ беше свежо, не дојде до потење, све што можеше да се отвори, од прозорци, врати, све беше отворено (МКЦ СО НОВ ВЕНТИЛАЦИОНЕН СИСТЕМ
pos.gif
). Инаку овој пат на журка немаше видео бимови, ласери, трепкачи глупости. Декорот стандарден, платна со трајбли и такви ствари, и флуороцентни сијалици.
smile.gif

Чекаме на clubbersguide.com.mk да стаат фотките да виите како било, и да виите кој беше у први борбени редови.
pos.gif

Јас успеав да напраам 2-3 фотки со мобилкава, пошо вајбот ме носеше и поише се журкав отколку шо фоткав.

A вие шо не бевте да ви е криво и да се каете, идете вие по кафани, спијте до касно, киснете по кафичи на фејкерски журки, а од МКЦ ќе трешти квалитетен транс.

dsc00489jn4.jpg

dsc00491aw6.jpg

dsc00492wx2.jpg

Хепа да шо друго да кажам за журкава освен ШЕЈМ ОН ЈУ ТАКАНАРЕЧЕНИ КЛАБЕРИ што не дојдовте.

Сега иде на 4ти мај Тиесто. Се договараме со другари, изгледа ќе одиме :)

Брачко имаш цела тема отворена за Тиесто, не ја уништувај оваа тема со вакви коментари. :) :helou:

Инаку еве за инает на водка ќе кажам дека поради темава симнав траки од Paranormal Аttack и се воодушевив. Штета што толку доцна дознав за нив инаку ќе отидев на концертот. Во секој случај одличен транс со примеси од други правци кој ги прават Паранормал Атак заразни :) Ги дадов тие песни што ги симнав на другари и тие се заразија :) Ќе дојдат друг пат ама тогаш јас сум у прв ред со шефот водка :)

Еве ви ги сите фотки од журот... тука.
Main Menu -> 2007 Parties -> Paranormal Attack at MKC

Hint: после 62-ра слика вртете :pos:

Писи јодамаестре бриши сега паранормал симињај го и слушај го сега Тиесто така е сега модерно нели ШЕФЕ

точкест напиша:
Писи јодамаестре бриши сега паранормал симињај го и слушај го сега Тиесто така е сега модерно нели ШЕФЕ

Ма Тиесто не е у мода :pos: јес да е у мода за комерцијалните клабери.

За нас од underground клабингот во мода за слушање е Talamasca. На 12-ти тераме на Скопско лизгалиште. :)

Или пак Infernal Mushroom. Сега скоро и тие идат во Скопје :) И точекст ај трај си не знаеш ништо за мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom