Paramore

• Креатор на темата Креатор на темата o0o0o0o0o0o0
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 јуни 2011
Мислења
7
Поени од реакции
2
Локација
I'm going to the HELL
Сите љубители на paramore <3. Едноставно ги обожавам и баш би сакал да одам на некој нивни концерт ама не ми дозволуваат а и немаат дојдено во македонија али youtube е секогаш тука за нивна замена. Постирајте линкови или видеа од песните на paramore или пак дури и песни кои што се испеани како cover од paramore или пак нешто интересно и смешно :)
--- надополнето: Jun 10, 2011 8:39 AM ---
Ако има друга оваква тема, ваа слободно може у канта да замине :)

Да the Johnas Brothers се еден од подобрите германски инди рок состави.

paramore.jpg

Баш ми се допаѓа песничево :)

Paramore - Crush

gay,gay,gay,gay..

Не го слушам многу овој музички правец .. Ама РЕСПЕКТ за Парамор, они се исклучок. ;)

paramore.jpg

Баш ми се допаѓа песничево :)

Paramore - Crush
песнава ми е омилена и постојано ја слушам :D
--- надополнето: Jun 10, 2011 10:42 PM ---
Еве ја и најновата песна на paramore од филмот transformers 3

--- надополнето: Jun 10, 2011 11:48 PM ---
И секако мора да се спомне дека станаа славни со песната Decode- саундтракот на Twilight

Ех, баш ги сакам. Playing God, That's what you get, Ignorance, Brick by boring brick, Decode, The only exception, абе закон се. Моментално Playing God ми е хит.

Нели станаја славни со That's what you get?
Како и да е, многу wannabes ми се.

Нели станаја славни со That's what you get?
Како и да е, многу wannabes ми се.
wannabe како ?
И станаа славни со Misery Business и албумот Riot! им беше многу фин. Даље Brand new eyes имаше 3-4 добри песни ама не беше тоа-тоа . Ех, само да не станат Бритни Спирс кајндофбенд и топ ќе е.

Wannabe punk и некако хард кор ова она, а баш се некој поп благпанк да речиме и со целна публика од 14 годишни тинејџерки во ист фазон.
Воопшто не ми се wannabe punk/хардкор . Бендот е сериозен ама огромен публицитет им беше даден наеднаш со што оставија впечаток на онаков класичен поп-панк бенд.
Од постарите ствари боље беше како и да е , новиве како Brick by boring brick не ми лежат.
Иначе да , фан сум на тврда музика ама бендов ми е сосема на место.

Па, Paramore започнав да ги слушам некаде 2006 година, а главна причина што почнав да ги слушам беше...

And I think Emergency still beats every other song they've made so far :)
И Riot беше доста добар албум, ама после тоа некако послабо ги слушав. Го имам и Brand New Eyes преслушано ама не ми остави некој посебен впечаток.
Инаку да си признаам и дека имав major crush во Хејли порано, и сеуште ми е преслатка...I can't help myself, she even has red hair :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom