Папагали (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Што си е сигурно сигурно. Нека си седи така, едно изгубив не планирам уште едно. Фала за советите. :)

Се митарат повремено, мојот еднаш во два месеца цела една недела само пердуви му паѓаат, али нормално е. И исто е нормално да се чеша. Значи никакви спрејови, никакви глупости, само може да му наштетиш.

трошка парацетамол во водата треба да помогни. но највероватно го фатила промаја. ова не се диви птици па да живеат на надворешни лоши услови. ова се со генерации птици одгледувани во заточеништво и имунолошкиот систем им е опаднат.

водата обавезно провривај ја

трошка парацетамол во водата треба да помогни. но највероватно го фатила промаја. ова не се диви птици па да живеат на надворешни лоши услови. ова се со генерации птици одгледувани во заточеништво и имунолошкиот систем им е опаднат.

водата обавезно провривај ја
Не е од промаја. Јас чувам папагали повеќе од 30 години, но сега не знам што да правам
Му давав Vetastrep и Neositol 10% но не помогнаа
Има пролив цела година. Многу ми е жал, многу се мачи. Дневно пие многу вода можеби 100 грама Не знам како да му помогнам. Инаку многу ме сака, чека помош а не знам како да му помогнам

Дечки волиерата ја направив..е сега пола е отворена и тоа на северна страна..се плашам да не им биде нешто од ветар ко ке дува..да не има некој вакво искуство?? Дали промајата е исто што и ветрот? Кажете ако не да барам некое чаре

Kolku vo prosek ziveat tigricite?I kako se racunaat godinite na papagalot vo odnos na covek items?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom