K
Kiko
Гостин
Му го оставив кафезот на тераса... белки ќе се врати...го нема ни по дрвава сега или јас не можам да го забележам. Леле многу ми е мака...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека му се ебе, ама не даваат локалниве сојки така лесноИзлегол на свеж воздух бе :')
Другар па не знам што го чуваш во кафез хаххаа...се враќа, чувај го отворен на теранаМислам дека му се ебе, ама не даваат локалниве сојки така лесноМора дам земам партнерка
Моите папагали си јадат само просо со витамини. До сега не сум ги видела да јадат храна која ја јадеме ние.Mojot skolovranec rečisi celosno se prefrli na "čovečka hrana".Problem e što ako ne se kontrolira kolku jade se prejaduva i posle toa samo civka od bolka vo stomakot. Sega mu davame " samo" po okolu 25 sm dolga špageta, a ako go ostaviš sam jade mnogu poveće
![]()
Јас колку што знам, добро е да им се дава и нешто што и ние јадеме. Еве на пример марула, јаболко и краставица е добро да им се дава. Моето понекогаш јаде и бисквита.Моите папагали си јадат само просо со витамини. До сега не сум ги видела да јадат храна која ја јадеме ние.
Odi na reklama5 imash golem izbor..ima luge so sopstveni odgleduvacnici vo skopjeКаде можам да најдам млада розела во скопје?
Zelenoto bi trebalo da e zhensko?![]()
Еве мојот дивјак пепе доби женска(или барем мислам дека е така ако не ме прелажал продавачот) Хахаааа да го видите како трчаше сам во кафезот , никогаш не му се случило така. Колку беше љубоморен што немаше каде да спие. Оваа го набрка на почеток. Па ја колфаше ама ова малово не му се даваше . Виде не виде почна да ја бацува и чешка па после му остави место колку за една нога. А ова новово има два месеци . Кутрото не мо же ни да лерта како што треба
ја оставив вратничката отворена о овај дивјаков му ја летна , а малово по него сакаше да се игра ама кутрото почна да се мава од зид во зид. Нема појќе пуштање надвор додека не се навикне.