- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
Сега овој период ми рече тој од каде што ги купив јас,се пареле..изгледа дека тера друг/ка твојот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.Љубовна птица е и се врзува со еден од фамилијата,обично иако е животинче,се врзува за човек од спротивниот пол.Доколку сте така,а до тебе имаш партнер(ка) многу ќе ти љубомори.нема да го остава парнтерот да ти се приближи. на мојот партнер(ка)(тогашен) му ја скина устата при обид таа да ми се приближи

Ко што читав, на пролет ги менуваат пердувчињата. И на моето му паѓаат како изртен компир е во главатаZdravo na site. Aj ve molam za pomos imam tigrica ama poslednive 2 dena mnogu perduvi letaat od nego. Neznam dali e takov period ili mi e bolnoa ne izgleda za taka.
ништо страшноГладно да не го оставаш? Мојава кога нема храна си ги јаде ..мада будала е и кога има храна а е сама дома ги јаде којзнае што и се врти во главаПапагалчево сеуште крик не испушта, кај ќе ставиш таму стои, со саати во едно место и кога ќе се искака си го јаде гомцето одма! Некој психијатар за папагали да не има овде?