- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 1
ti blagodaramЗеленото ти е машко, жолтото ти е женско

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti blagodaramЗеленото ти е машко, жолтото ти е женско
Колку се стари? Претпоставувам неколку месеци... Зеленото би требало да е машко, а за жолтото ништо не се знае.ti blagodaram![]()
stari se 3 ipol meseciКолку се стари? Претпоставувам неколку месеци... Зеленото би требало да е машко, а за жолтото ништо не се знае.
би сакал моето папагалче да го преместам у друга соба, па би сакал да знам дали таа промена би влијаела лошо вр него?![]()
Imam 2 nimfi masko i zensko gi imam veke nekolku meseci i uste ne se pripitomeni i veke stv nezz na koj nacin da postapuvam so niv :S ako ima nekoj sto moze da mi pomogne za sovet neka pishe.pozz
Никако како,кога ќе сака да лета папагалчето ќе си летаМојата комшивка има папагал нимфа и е машки пол папаглачево има повеќе од 1 ипол година но не знае да лета нон стоп му е вртата од кафезот отворена и не бега не знае да лета само излегува од кафезов и ке прошета како кокошканиз станов и ке се врати не знаем зошто не може да лета има голем простор и голем кафез но пак ништо можеби се плаши? ве молим ако нешто знаете како да им помогнам на комшивката?
Ok falaНемај гајле друже, остај нека помине некое време. И јас имам нимфа, и еве веќе 5-6 месеци како ја чувам, али не дава со рака да ја чепкам. Ама он кога сака доаѓа застанува на мене, ме чепка по косата, и ред други работи. Не се секирај, ќе се опуштат...
како можам да распознаам машки и женски папагал![]()