Панкот во Македонија

:oftopic:Uff sto me nerviraat tie muzicki podelbi : metalci , raperi , folkeri ... abe slusaj so ti se svigja a ne ti se svigja na primer nekoja metalska pesna i ti kupues album od grupata i samo taa ja slusas i so si togas ?! - metalec ?! :nenene:
Inaku pankot vo mkd do dusa i ne e tolku razvien , ama ovde onde kje zdogledas nekoj so cetka i so iskinati farmerki :music3:

Абе луѓе зашо така закон свирки праите у сред недела. Дај нек ја акнат за викенд па да дојдам и ја.

абе фрки се термините иначе сите сакаат да биде преку викенд ама јебеш га.Со термини слабо иде.хех

абе увек мора да се истакнуваш да се праиш мозок тука.Ај глеј си ја работата више.Секоја тема поради тебе ке се затвара.Ако имаш комплекси или ако си читан напрај си енциклопедиа немој тука да ми упропастуваш теми.Си праиме НИЕ муабет , ако имаш нешто да кажеш за темава кажи ако не ЧАО ПРИЈАТНО !
Добро, значи заклучифме...
Појма немаш кој се NomeansNo...

Друго, ти не правиш муабет за темава....
Ти се пуваш, тресеш глупости, тресеш уште глупости, и уште се пуваш....
Мислам, ако под муабет за панк музика подразбираш кукурикање за casualties или за дефект, далеку ќе стигнеме....
Еве, почни прво со тоа што ќе дознаеш кои се NomeansNo....
После тоа слободно прашај ме за следната лекција....:smir:

Eve be moze i ja neznam neznam koj se Nomeans No i so sea ne sea demek ne slusam punk pa pet pati poveke znam od tebe za punkot si s fatil za eden bend i go otece.

Skinhead_priest dobro e so te imame tuka.Inace vo koj bend sviris ti ???
mislam spomna vo druga tema

Добро, значи заклучифме...
Појма немаш кој се NomeansNo...

Друго, ти не правиш муабет за темава....
Ти се пуваш, тресеш глупости, тресеш уште глупости, и уште се пуваш....
Мислам, ако под муабет за панк музика подразбираш кукурикање за casualties или за дефект, далеку ќе стигнеме....
Еве, почни прво со тоа што ќе дознаеш кои се NomeansNo....
После тоа слободно прашај ме за следната лекција....:smir:

епа сеа друже вака ке го средиме проблемот.Чим ти имаш проблем некој со мене лично ја мислам да си ги решиме на стариот убав начин.Али коа ги спомна и Дефект хмм малце можеби или пребрза или нешто ти фали.Ако имаш проблем со мене и дЕфект и ако си голема мушкарчина како што се пуваш ТИ на форумов ај ке си средиме фино лепо или па само преку нет се пуваш и 24/7 си на википедиа па мозок изиграваш.Слушај- последен пат ти кажувам пред сите тука.Ако ти си имаш проблем со мене и дефект ке си решиме одма кај сакаш кога сакаш.Сеа другото- ај нека се изјасни уште барем еден член на форумов и да ми дае цитат на пост кај што ја се пувам и тогаш ке средиме.Али можеби ти нашиот муабет асален го сваќаш ко пување кој знае.Ете кажи си тука пред сите и потенцирај кај се пувам.Али ако ова продужи вака нема да иде на арно.Ај искажи се и не ми изигравај фраер многу со лекции!Ајт чао пријатно

Неам нишо протиф тебе уживај...
Ниту протиф Дефект...
Протиф Casualties имам, ама тоа не е важно....

Важно е што нема теоретски шанси да се објасниме кој шо сака да каже, така да бољи да си молчиме мадро.....:smir:

Секако, фино би било да ги слушнеш Nomeansno....:pipi:

Инаку. што се однесува до виктор...
Знам многу-многу повеќе одколку што ти можеш воопшто да замислиш некогаш....:smir:

Неам нишо протиф тебе уживај...
Ниту протиф Дефект...
Протиф Casualties имам, ама тоа не е важно....

Важно е што нема теоретски шанси да се објасниме кој шо сака да каже, така да бољи да си молчиме мадро.....:smir:

Секако, фино би било да ги слушнеш Nomeansno....:pipi:

Инаку. што се однесува до виктор...
Знам многу-многу повеќе одколку што ти можеш воопшто да замислиш некогаш....:smir:

епа ете така да се разбереме асално ко луѓе.хех.ако не ти се свиѓаат casualties ок ја не те фатив за гуша нити па приморавам некој да ги слуша и сака.Ги знам номеансо ги иам слушано али ете не ми оставиле впечаток.Поише сум по стреет и ои и затоа не ми се у плејлиста на слушање.и доста карање темава ке отиде у пм.Ајт поздрав !

еден на сите,сите на еден... така ли е punkeri? така е.а за метлците посебен поздрав ЕБЕТЕ СЕ У ТОЈ ВАШ СМРДИЛ ГАЗ,засто и онакка сте педери

mislam deka nema potreba nikogo da vregjas oti nekoj slusal metal neznam so vrska ima toa,temava e za punk a ne protiv metal.

inace Defekt koga tocno svirite?ili uste ne se znae.
pozdrav

не сезнае уште точна дата пошто со термини у кастро мислам знаете како е.негде ке биде од 21 до 24 некој од овие денови па рачунајте си да доете хехе.Поздрав а ја коа ке знам која ке биде точна дата ке пишам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom