PxFxCx
Јужни Фронт
- Член од
- 15 септември 2007
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 4

Inaku pankot vo mkd do dusa i ne e tolku razvien , ama ovde onde kje zdogledas nekoj so cetka i so iskinati farmerki :music3:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, значи заклучифме...абе увек мора да се истакнуваш да се праиш мозок тука.Ај глеј си ја работата више.Секоја тема поради тебе ке се затвара.Ако имаш комплекси или ако си читан напрај си енциклопедиа немој тука да ми упропастуваш теми.Си праиме НИЕ муабет , ако имаш нешто да кажеш за темава кажи ако не ЧАО ПРИЈАТНО !
Проблемот е шо он само тие ги знаеEve be moze i ja neznam neznam koj se Nomeans No i so sea ne sea demek ne slusam punk pa pet pati poveke znam od tebe za punkot si s fatil za eden bend i go otece.
Добро, значи заклучифме...
Појма немаш кој се NomeansNo...
Друго, ти не правиш муабет за темава....
Ти се пуваш, тресеш глупости, тресеш уште глупости, и уште се пуваш....
Мислам, ако под муабет за панк музика подразбираш кукурикање за casualties или за дефект, далеку ќе стигнеме....
Еве, почни прво со тоа што ќе дознаеш кои се NomeansNo....
После тоа слободно прашај ме за следната лекција....:smir:
Не бе па ти се шалев. Не сваќај се личноИнаку. што се однесува до виктор...
Знам многу-многу повеќе одколку што ти можеш воопшто да замислиш некогаш....:smir:
Неам нишо протиф тебе уживај...
Ниту протиф Дефект...
Протиф Casualties имам, ама тоа не е важно....
Важно е што нема теоретски шанси да се објасниме кој шо сака да каже, така да бољи да си молчиме мадро.....:smir:
Секако, фино би било да ги слушнеш Nomeansno....
Инаку. што се однесува до виктор...
Знам многу-многу повеќе одколку што ти можеш воопшто да замислиш некогаш....:smir:
еден на сите,сите на еден... така ли е punkeri? така е.а за метлците посебен поздрав ЕБЕТЕ СЕ У ТОЈ ВАШ СМРДИЛ ГАЗ,засто и онакка сте педери