Панкот во Македонија

Поправка свирката ваљда ке се пребаци за на 21 у кастро.Сеа за сеа толку се знае.Поздрав !

ах од ова металов глава неможеш да кренеш.хехе.Него ке видиме коа ке бидам сигурен да видиме со кастро да средиме термин па ке пишам.Ајт поздрав!

Нишо брат, да дојдеш на 22-ри, да слушаш, да ќутиш(посебно обрати пажна на ќутењето), да слушаш, да слушаш, да дојдеш дома, да седнеш на креветот, да земеш лифче и пенкалце, да запишеш неколку паметни збора, да си го наместиш креветчето, да легнеш, и да сонуваш....:smir:

хаха се посрав од смеење.Лажам!.Чоекот си праша што треба да учи а и ја еве прашувам што треба ние двајца да учиме.Кажете што ке биде темата на предавањето.тешки вокали ?

ostaj gi deckive metalci se nemoj, a se kladam 5 benda neznaat da nabrojat. Inace se gleame na 23 taka ???

хаха се посрав од смеење.Лажам!.Чоекот си праша што треба да учи а и ја еве прашувам што треба ние двајца да учиме.Кажете што ке биде темата на предавањето.тешки вокали ?
Имбецил...
Се работи за NomeansNo...
Онака, немој да ми кажеш дека појма немаш кој се....
Устфари, дап... Појма немаш кој се....

Завршува моето излагање сега за сега....:smir:

Сеа за свирката.Да видиме металциве коа ке бидат ама по се изглеа ние сме на 21ви и настапуваат : raspad 84,vep,rastur system, и можни се No Control, а за Нo Name Nation врска неам.Се е хаос сеа за сеа.Ајт поздрав и ако има промени ке пишам.MSV мислам се разбравме.А така умно момче си ти ајт!

абе увек мора да се истакнуваш да се праиш мозок тука.Ај глеј си ја работата више.Секоја тема поради тебе ке се затвара.Ако имаш комплекси или ако си читан напрај си енциклопедиа немој тука да ми упропастуваш теми.Си праиме НИЕ муабет , ако имаш нешто да кажеш за темава кажи ако не ЧАО ПРИЈАТНО !

еден на сите,сите на еден... така ли е punkeri? така е.а за метлците посебен поздрав ЕБЕТЕ СЕ У ТОЈ ВАШ СМРДИЛ ГАЗ,засто и онакка сте педери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom