ПАНДЕВ (поарно да не) ПРОГОВАРА

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување
sto e toa tolku loso be???ajde probaj ti da zboruvas na tv pa da vidis kako e!btw podobro da e dobar dodeka igra otkolku dodeka dava intervju.

абе повтара некои зборови ништо страшно

Шо има врска бе! Детето од струмица право во Италија отиде, шо сакате, животот го посвети на фудбалот! Гледајте вие на теренот што прави а не сеир му мавате тука!

Кој народ значи, да беше некој рандом типац, безименко, ќе го отепавте од сеир, и после само дека е Пандев, не требало да му се мава сеир....Абе сеир е сеир, шо има врска како игра типот? И на Чарлс Баркли сеир му мавале, големо такво. Сфатете малце хумор...хелоу

Крајно, шокур да зборува на српско-хрватско-турско-ресенски ако е дудук?

Нека зборува на МАКЕДОНСКИ, фино лепо кроатите ќе го изтитлуваа.

И на Македонски да зборува исто е :) такви се струмичаните брзо зборат :) а + и камера па страмлив ова она :) али сепак интересен е да се слуша :)

:) Насмешно од ова ми е италијанскиот акцент... т.е. она... Ааааааааа кое го има примено од италијанците

:) Насмешно од ова ми е италијанскиот акцент... т.е. она... Ааааааааа кое го има примено од италијанците

e kako da ne. to aaaa go ima i mkedonijaaa ....znajs najcesto mojs da go zabelezis koa profesor isprasuva nekoj so ima neso ko tremaaa...hehe

Струмичанче бре. :)

Туку подобро да си зборувал македонски!

Струмичанче бре. :)

Туку подобро да си зборувал македонски!

И јас мислам така. Немаше потреба од малтретажа и форсирање на српско-хрватски.

Негооо...симпатичен дечко овој бе. :pos2:

Ај вака. Кој сака прво нека му прави натпревар во литературно говорење, а после во дриблинзи, шутирање од 30 метра, спринт и сл... :)

Epa sea takvo mu e zborenjeto so da prajt.So rece neoj pred mene Od Strumica vo Milano,Ancona i Rim .So odma seiri mu davate i za makedonskite mediumi koa zbori taka zbori odnosno pauzite gi popolnuva so aaaaaaaaa .zakon e pandev be

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom