Пад на Боинг 747 фатен на дело!

• Креатор на темата Креатор на темата I'm Back!
  • Време на започнување Време на започнување
Страшно... Нека почиваат во мир.

ОТ - На тие страни покрај широкиот дијапазон на глупости има и нецензурирани ладнокрвни егзекуции кои на некои луѓе можат да им ја сјебат психата и да им остават трајни последици. А и онака не можеш да сакаш да гледаш такви срања а да не патиш од манијакална психоза или нешто слично...

Мрачњак:facepalm: Ај донт уант ту лив ин дис планет анимоур

A инаку , што ли си мислеле луѓето внатре кога паѓал авионот ?

Јас преживеав авионска несреќа во 1988 година. Повеќето луѓе беа преплашени, немоќни и во шок, пред да ги фати акутна паника. Кој не доживеал напад на паника, не знае што е гадно. Лично јас доживеав "tunnel vision", неверојатна концентрација која траеше неколку минути и истовремено чувство на будење, сознание дека сум жив и тоа може да прекине секој момент. Приметував ситни работи кои никогаш не би ги приметил, како успорена снимка беа. Многу ми помогна жената која што седеше до мене, одеднаш се сплотивме како да сме се познавале цел живот. Дел од патниците беа христијани и пееја некоја религиозна песна, што, колку и да звучи без врска, помогна да не забегам во општата паника. Повеќе размислуваш што сега, шпекулираш со сите информации што го имаш визуелни, звучни, за да стигнеш до некоја заклучок, мозокот ти работи 300 на саат. Помалку мислиш на блиските, преокупиран си со сега...

ептен сум љубопитен за тоа мрачњак ама од искуство порано што гледав такви работи.. плус и други трауми си ја сјебав психата сега сум само на цртани филмови, шрек, ice age.. животот е убав :гомце: не пуштам бре хаха

да ти ибам мрачњакот, ми го сјеба 1 мај .....

Пошто си го пика носо американциве по цел свет кај шо не му е местото , арно ги снајде Мораше некако кармички да си плата...и не ми е жал за авијатичарите ...сите че умриме еден ден.

Да ви е*ам мрачњакот да ви е*ам. :eek: Да го видев паѓањево на авион во филм ќе речев дека е слаб ефект. Што ни прават филмовиве. :facepalm:

Баш ова ми требаше пред летот следниот петок

misc-so-hardcore-l.png

Ако добро прочитав се работи за товарен авион. Не би требало да има барем патници-жртви.

Што се однесува до тоа мрак-чудото, доволно ми беше да видам „муцење“ и „бацање људи са врха зграде“ во описот на google search за да знам за што се работи.

Имајте малку самоконтрола и научете се да не отварате се што ќе најдете. ;)

mracnjak...blagodaram

абе кажаја за ова на вестите за ова вчера или денеска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom