Darling
High Value
Обожавам да ја играм играта "Погоди кој ќе умре" во турски филмови. Особено во овој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па за 2ра сезона тоа наскоро им беше релативно брзо.. мислам дека ни 10 дена не поминааАј да видиме колку време ќе не дават со тоа НАСКОРО....
НАСКОРООООООООООООО
Ах Осман, која мила појава ми е (во новава сезона), ја изгледав цела на КаналД, и можам да кажам дека е едина турска серија вредна за гледање. Жал ми е што Ајлин ја нема, ептен ме освои, таков осмех и харизмаЗнам (имам ѕирнато у понапредни епизоди го има со тук таму некое бело влакно и едно девојче подпораснато најверојатно зехра)... ама моментот беше многу јак. Страшно добро оформени карактери.
Знаеш турски или како ја глеаше на канал Д?ја изгледав цела на КаналД
Знам турски.Знаеш турски или како ја глеаше на канал Д?
Епа, 1 сезона 38, 2 сезона 41, 3 сезона до сеа има ~24.. ако иде како прва и втора ќе има уште достаИ знае ли некој уште колку епизоди има третава сезона?
No. of seasons 3Епа, 1 сезона 38, 2 сезона 41, 3 сезона до сеа има ~24.. ако иде како прва и втора ќе има уште доста
а наместо да нагаѓаме, ти пошо знаеш турски можеш многу поубаво да гуглаш и да ја дознаеш информацијава!
епа нема да ти штима, тоа горе не ти е точно ваљдаNo. of seasons 3
No. of episodes 96
А моментално сум до 102 (не ми штима?), Анонче, а не дека неам гуглано. Не можеш да бидеш поголем фан од мене, едноставно не можеш!![]()