Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Бурни Времиња

• Креатор на темата Креатор на темата bi-44
  • Време на започнување Време на започнување
Обожавам да ја играм играта "Погоди кој ќе умре" во турски филмови. Особено во овој.

Ај да видиме колку време ќе не дават со тоа НАСКОРО....
па за 2ра сезона тоа наскоро им беше релативно брзо.. мислам дека ни 10 дена не поминаа

НАСКОРООООООООООООО
Знам (имам ѕирнато у понапредни епизоди го има со тук таму некое бело влакно и едно девојче подпораснато најверојатно зехра)... ама моментот беше многу јак. Страшно добро оформени карактери.
Ах Осман, која мила појава ми е (во новава сезона), ја изгледав цела на КаналД, и можам да кажам дека е едина турска серија вредна за гледање. Жал ми е што Ајлин ја нема, ептен ме освои, таков осмех и харизма :))). Инаку две девојченца се во третата сезона Зехра и Дениз (на Ајлин и Сонер). Зехра е многу мила, а Дениз е можеби најслатката појава од помладиве актерки. Само со синхронизација не може да се долови баш. Иако ми е изгледана третава сезона, ќе ја изгледам повторно макар и синхронизирана. Мноогу ми е емотивна и реална целата приказна. :rolleyes:

да те женам ондак

p.s. дека ова ми е 3000то мислење...

^ :))

Инаку во врска со музиката што почнавме да ја дискутираме дефинитивно можам да кажам дека најмногу ме поврзува со серијава, а на прво место ми е изведбата на Мете, исто ми се допаѓа и онаа на Нихал.

Патем ќе следат поинтересни љубовни патешествија на љубовџијата Мете, отколку таа со Инџи и Нихал, ама тоа ќе видиш понатаму.
оваа исто е very touching, има уште некои, ја имам даунлоадирано цела плејлиста.
Најнезаменлив пар ми се Ајлин и Сонер! Многу ќе ми недостигаат во третата сезона..
ќе си заплачааам ..
И знае ли некој уште колку епизоди има третава сезона?

И знае ли некој уште колку епизоди има третава сезона?
Епа, 1 сезона 38, 2 сезона 41, 3 сезона до сеа има ~24.. ако иде како прва и втора ќе има уште доста :)
а наместо да нагаѓаме, ти пошо знаеш турски можеш многу поубаво да гуглаш и да ја дознаеш информацијава!

Епа, 1 сезона 38, 2 сезона 41, 3 сезона до сеа има ~24.. ако иде како прва и втора ќе има уште доста :)
а наместо да нагаѓаме, ти пошо знаеш турски можеш многу поубаво да гуглаш и да ја дознаеш информацијава!
No. of seasons 3
No. of episodes 96 (by wiki)
А моментално сум до 102 (не ми штима?), Анонче, а не дека неам гуглано. Не можеш да бидеш поголем фан од мене, едноставно не можеш! :icon_lol:

No. of seasons 3
No. of episodes 96
А моментално сум до 102 (не ми штима?), Анонче, а не дека неам гуглано. Не можеш да бидеш поголем фан од мене, едноставно не можеш! :icon_lol:
епа нема да ти штима, тоа горе не ти е точно ваљда
ја од овде се информисав
http://www.keyfiseyir.com/en/shows/oyle-bir-gecer-zaman-ki/episodes
3 Seasons, 102 Episodes

и коа згугла не можеше да најдеш информација колку епизоди ќе има? :( нишо чудно и да ја нема таа информација
во секој случај, ако не знам јас нешто за бурни, не се надевај дека некој друг тука ќе ти каже :D

Canavar cok korkutacak.. Buum patlayacak... Denizcim:love:
Инаку, на босанската тв мислам дека се понапред, таму можеби може да се гледаат со превод. Исто така ги има и на српските/хрватските форуми, ама без третата сезона. Дефинитивно омилена серија, целосно го отсликува турскиот период тоа време. Се надевам дека ќе има и четврта сезона, секоја епизода ме расплакува... :noze:

И конечно Сител се одлучија да ја емитуваат 3-тата сезона од Бурни Времиња.

Не жалам што чекав волку. Продолжуваат со исто темпо баш како што ми се допаѓа, тажно и напнато. За жал, повеќе нема да ги гледаме Ајлин и Али :(

icIt4dsSfywbD.gif

Но затоа Ајлин ни оставила златно, мило и невино девојченце кое едвај чека да го види својот татко.

4FWa7Ep.jpg

Проклет да си Сонер, врати се, и требаш! Како можеш да го кривиш ова злато?! Како и секогаш, тука е Сулејман да ја спаси целата работа :)
Осман е пораснат и се чувствува голема тензија помеѓу него и брат му. Мете со право е премногу загрижен. Ќе има драми!

Хакан излегува од затвор. Ах овој лик секогаш сум го потценувал ама полека полека му оддавам почит. Одлична глума и од него. Кутриот, сеуште ја вика "мамо" Џемиле :(. Џемиле пак, ах таа Џемиле низ што се помина... таа сеуште никого не дели, си го сака и Хакан, онака, вистински. СТРАШНА ГЛУМИЦА. СТРАШНО ДОБРИ КАРАКТЕРИ. Вистинска љубов, грижа, секакви чувства....

Продолжуваат бурните времиња...

каналд турски канал
супер е серија
kanal d Türkçe kanal de güzel bir dizi izleyin bence :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom