Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Бурни Времиња

• Креатор на темата Креатор на темата bi-44
  • Време на започнување Време на започнување
Глуп народ можеш да го задоволиш со вакви умоперачки серии, и му е убаво, е тие 10% како нас се жалат на се ова, место документарци, емисии, серии од забавен и поучен карактер, гледаме тешки срања. Македонче ќе остане глупо уште 20-30 години најмалце... ЗА ЖАЛ

Треба да се стај веќе забрана за серии..не можам дома да си влезам од врата се слуша плачење во плачот на виолината виење на волците, пукање...од кој човек можи кошмари да има.

Ама сите плачат во турскиве серии, кога и да отидам кај што гледаат мајка ми и баба ми НЕКОЈ ПЛАЧЕ!!! Прават ли нешто друго?

Глуп народ можеш да го задоволиш со вакви умоперачки серии, и му е убаво, е тие 10% како нас се жалат на се ова, место документарци, емисии, серии од забавен и поучен карактер, гледаме тешки срања. Македонче ќе остане глупо уште 20-30 години најмалце... ЗА ЖАЛ

Дали може да ти текне кога последен пат најавиле и давале некоја документарна емисија на нашите телевизии???

Ама сите плачат во турскиве серии, кога и да отидам кај што гледаат мајка ми и баба ми НЕКОЈ ПЛАЧЕ!!! Прават ли нешто друго?

Е па и јас тоа се чудам, нон стоп се под депресивно расположение, секое поминување вкујна се слуша истото.

Дали може да ти текне кога последен пат најавиле и давале некоја документарна емисија на нашите телевизии???
Не, затоа што никој нема да го гледа документарецот. Всушност, ќе го гледа многу помал процент од народот. Серииве ги пратат едно добри 70%.

Никогаш, тоа е проблемот :)

Не, затоа што никој нема да го гледа документарецот. Всушност, ќе го гледа многу помал процент од народот. Серииве ги пратат едно добри 70%.

Епа народот е крив не се криви телевизиите... телевизиите гледаат да ги задоволат желбите на гледачите а со тоа и да го привлечат нивното внимание и да бидат гледани, а со серииве богами партал направија, со тоа ќе видиш колку глуп народ сме.

Ептен ме вознемири случката кога се затепаја овој син му и овој како го викаат Али мислам.... не дека е нешто посебно филмов,но ... нз едноставно вознемирувачки беше таа случка :confused:

Серијава е толку напната така да на некој со слаби живци не би му ја препорачал да е гледа во иднина.

Офф толку сум изреволтирана од нашиве телевизии што не знам каде да почнам.А ако почнаам ќе бидам многуу вулгарна.
Луѓе свестете се...дајте серии од типот на Сексот и градот,Присон брејк,Живи мртовци ...не туку го тупете народот и така си бевме затупани и затуцани.
Дајте некоја документарна емисија...не ни ја трујте младинава со овие нискобуџетни и малограѓански серии зашто ќе мислат дека се е Хепи енд во животот.
Од 5 поручек до 11 навечер има серии на секоја една телевизија кај нас посебно да не зборувам за Канал 5 и Сител они можат и рекорд да постават.И...од 13 часот денски им даваат репризи до 4 па после вести па после вести почнуваат пак.
И??????????? До кога ќе не ду**т у прав мозок бе?

Отидов пред некој ден баба ми да си ја посетам оти одамна не сум ја видел и ја начекав оваа серија како ја гледа. И почна да ми раскажува што досега се случувало за да ме упати во нејзе, истото како помал кога бев и истото го правеше со шпанските серии. Во една епизода се изнагледав тепање во женски затвор на недолжна жена, вриштења, пиштења, татко како децата си брка и крвнички ги тепа како и Америчка пич*а. На крај и двајцата се шлогиравме, притисоци се качија и дијазепами се пијеа. Бурноќа до коска!

Wilma Elles :love:

621318_detay.jpg

Дали видовте која фаца беше типот со кого Вилма Елес (како и да и се вика ликот во серијата) имаше секс? Па, тоа е светогрдие, бре, одма му удирам една фатва на режисерот и на сценаристот :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom