ОХРИДСКА КАЈГАНА СОБИРАНКА! Club Revolution; 13.06.2009; 22:00!

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На сред сесија лее. Ај ако сум по некоја случајност таму, идам. :smir: Можно е.

Јас секако дека присуствувам. Очекувам стружаниве барем да дојдет:). За скопјаниве сигурен сум дека ќе бидат тука во задоволителен број :icon_lol:

Јас сигурно не доаѓам. Пијте по една за мене, за да биднат повеќе пијачки и да фатат. Строго водкаџусбезмразпоможностсопортокал.:):pipi:

Ногу сакав да дојдам, ама мама не ме пуштат...

Кој нема да носит адаптер мајца курот да му паднит

се заебавам
само нек му се исушит

Леле, серка да го фати човек од коментариве.
Требаше да пишете дека темата служи само за пријавување, исто како и секогаш. Вака крај не можеш да им фатиш. Незнам која е поентата да пишеш дека „или доаѓаш или не доаѓаш“. Пиши ако доаѓаш и крај :)

Би требало да идеме со Ешли, еве баш правиме муабет, 90 % идемеее. Да видам ја што како со работа само тоа ме блокира.:smir:

Би требало да идеме со Ешли, еве баш правиме муабет, 90 % идемеее. Да видам ја што како со работа само тоа ме блокира.:smir:
Па то бе! Конечно некој! Ајде бе скопјани, ве очекуваме.

И јас да се подам дек идам.
Ај бе дојте појќе луѓе, не ќе зеаме онолкаво место за петмина соси келнерине и шанќерон. Да видите шо е личен градов сеа, да ти е мерак да дојш. Нели ве привлеков? :)

И јас да се подам дек идам.
Ај бе дојте појќе луѓе, не ќе зеаме онолкаво место за петмина соси келнерине и шанќерон. Да видите шо е личен градов сеа, да ти е мерак да дојш. Нели ве привлеков? :)
А кога ке ја видите poolgirl ке сватите дека не сте погрешиле што сте отишле а инаку има да се каете е така да знаете :vozbud:
Инаку ја нема да дојдам многу далеку Охрид не за друго :nesvest:

Терминот е шит!!! Од Ск. ке има многу малку луѓе(ако воопшто има) ама ако го ја преместите собиранката за во јули ве уверувам дека ке има поише луѓе

Да бе, у јули, кога се одмори... Не иди ако ти е шит терминот.
Собиранката е за тие што можат да дојдат сега. Ако не, ќе дојдат на наредната у септември :)

Да бе, у јули, кога се одмори... Не иди ако ти е шит терминот.
Собиранката е за тие што можат да дојдат сега. Ако не, ќе дојдат на наредната у септември :)

Ај просветли ме. Септември во СК или во ОХ?! :)

Доаѓам и јас. Бидик? :)

Други од Скопје? Ајде пријавувајте се за да се организираме за превоз и тн. :)

Кхм... Кој, што, како?
Пријавувам потенцијално присуство.

Од мене само црвенки имате, зошто е на сред колоквиумска недела. :icon_lol: Баш ми е жал, како не беше само една недела покасно :/
Срцуфке, ја преместивме една недела покасно. Ќе идаш сега?:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom