MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
На сред сесија лее. Ај ако сум по некоја случајност таму, идам. :smir: Можно е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас секако дека присуствувам. Очекувам стружаниве барем да дојдет. За скопјаниве сигурен сум дека ќе бидат тука во задоволителен број
![]()
Ако не биде Зелен Подиум на 13ти доаѓам.![]()
Леле, серка да го фати човек од коментариве.
Требаше да пишете дека темата служи само за пријавување, исто како и секогаш. Вака крај не можеш да им фатиш. Незнам која е поентата да пишеш дека „или доаѓаш или не доаѓаш“. Пиши ако доаѓаш и крај![]()
Па то бе! Конечно некој! Ајде бе скопјани, ве очекуваме.Би требало да идеме со Ешли, еве баш правиме муабет, 90 % идемеее. Да видам ја што како со работа само тоа ме блокира.:smir:
А кога ке ја видите poolgirl ке сватите дека не сте погрешиле што сте отишле а инаку има да се каете е така да знаетеИ јас да се подам дек идам.
Ај бе дојте појќе луѓе, не ќе зеаме онолкаво место за петмина соси келнерине и шанќерон. Да видите шо е личен градов сеа, да ти е мерак да дојш. Нели ве привлеков?![]()
Да бе, у јули, кога се одмори... Не иди ако ти е шит терминот.
Собиранката е за тие што можат да дојдат сега. Ако не, ќе дојдат на наредната у септември![]()
СкопјеАј просветли ме. Септември во СК или во ОХ?!![]()
Доаѓам и јас. Бидик?
Други од Скопје? Ајде пријавувајте се за да се организираме за превоз и тн.![]()
Срцуфке, ја преместивме една недела покасно. Ќе идаш сега?Од мене само црвенки имате, зошто е на сред колоквиумска недела.Баш ми е жал, како не беше само една недела покасно :/