Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би сакал сега општината да му опнат големи казни на сите да платат за сите години шо користеа незаконски,да бидит една опомена за другите генерации.
Тие другите генерации се отселија од Охрид...

Автоматски споено мислење:

Све е точно,до Аквариус мислам имаше две клупи за заљубените и Буде си среди према ејзеро све ,мислам сите тука на почетокот градеа без дозвола и БУГАРСКАТА ДПМНЕ-НЕБАЊАНИТЕ им легализираа све.Сите веслачи од ЈУГ го користеа просторот од кај Момир.
Јас би сакал сега општината да му опнат големи казни на сите да платат за сите години шо користеа незаконски,да бидит една опомена за другите генерации.
Наслушнав дека Аквариус може да затвори и пред време, џоа газдата бил во долгови.

Наслушнав дека Аквариус може да затвори и пред време, џоа газдата бил во долгови.
Буде коцкар или ?Ако затворит од кај ќе враќат борчојте?Колку стегнат беше на времето ама и многу лажеше.

Луѓе шо живеет во градското заштитено јадро и шо дословно го посраа Варош со градење куќи со три спрата и покровје за да имет место за издавање апартмани се бунет зошто требело да платет 200 денари картица. Аууу па и да се титнит картицата за влез и излез, НЕВИДЕНО И НЕЧУЕНО НИКАДЕ ВО СВЕТОТ. Да се собериме сите останати жители на Охрид да донираме некој денар зш не знам како сврзвет крај со крај. Да им платиме и за тортурата шо ја трпет со туристите.
Градов е целиот постран од вакви градби.И повеќето се за издавање на туристи ,да не се прајме мутави сега.Ама најголемиот проблем е решен им стадоја рампа на варошани ,а проблемот со дивоградбите е небитен,така?

Хотел изграден без дозвола и турбо работит.Долга е раката на на ДПМНЕ .

Ne mi se veruva kolku objekti bile divogradbi, bukvalno cel Ohrid I posiroko, realno gledano Nefi ke ispadne vo pravo, koga mozelo 1000 divigradbi sto ne i toj. Rusenjevo e malku, za ova treba da odgovaraat site gradonacalnici poslednive 20 godini,vklucuvajki go i segasniov.

На сите шо изградија дивоградби треба да им се закачат казни,на тие шо добија оштета од општината -причина поплавите да ги вратат со камата и после рушење.

Уште еден соларен брод уѕ фали на Охрид, за да бидеме комплетни.
Друго е се решено, сторено :sneaky:

Ne mi se veruva kolku objekti bile divogradbi, bukvalno cel Ohrid I posiroko, realno gledano Nefi ke ispadne vo pravo, koga mozelo 1000 divigradbi sto ne i toj. Rusenjevo e malku, za ova treba da odgovaraat site gradonacalnici poslednive 20 godini,vklucuvajki go i segasniov.
Еден неписмен Криминалец Албанец го контролира цел град Македонски а вие пак гласајте за Вмро и Сдсм , исфрлето го еднаш на ова ѓубре .

Еден неписмен Криминалец Албанец го контролира цел град Македонски а вие пак гласајте за Вмро и Сдсм , исфрлето го еднаш на ова ѓубре .
кој тоа ние да го исфрлиме или пак гласаме за Вмро и Сдсм ? колку што гледам по никот си охриѓанец си, ти што чекаш?
Е сеа ( што вика пендикон) да ти кажам уште нешто, и јас така размислував ко тебе за овој албанецов, ама кога видов дека градот и околината ја оскатиле со 1000 ( еве и со зборови ) ИЛЈАДА дивоградби, зошто да се исфрла албанецот ? не гледам дека тој го владее градот, туку таму имало еден куп ко него влдетели, еееј зборуваме за ебани ИЛЈАДА дивоградби, а бе тоа е еден град изграден на диво.

Помина летото и Грданон ги врати кучињата вцентар а? :pos:

Лани зимата вртеа низ град два пикапи од "стационар" сега никаде ги нема со месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom