Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Навечер во 23ка на се редет плус 20-30 денари. Пред недела две ојдов сок да земам, на етикета пишит 65 мене ми го наплаќат 85. Ајде да ставит плус на алкохол зш нели нелегално е после 21.00 ама на сок бе. Страшна работа се.
А за паткана да имам приметено дека клапвит зш немат доволно келнер(к)и и не одат по масине ко ќе се насоберет многу луѓе онде на средина и нормално овие шо седет ќе си станет и ќе си заминет.
Не бе каква ти 23ка, какви ти црни бакрачи, на све удирет по ценине не се нормални.
Паторон абер немат поќе. Прво за ценине шо ги нудит немат апсолутно никаква понуда и амбиент, немат кј да се помочаш во тоалетине, каша попара е со маси и сепариња, пијалоци нискобуџетни по ненормални цени, менаџмент на локалон катастрофален, бендој и остала работа пиши пропало, влезон кј летнана тераса запустен со пајажини и неизметено, ажурност на персонал утре задутре, уш ко ќе додајш уш нешо шо не ти теквит:D ела најди го крајот.

Другариииии... Морам да ве корегирам не е се посако 20-30 ден во овај смрдениов маркет. (Неќам ни да го спомнам):). Едно вино имат во КАМ кое коштат 88 денари. Истово во други маркети е за 10 ден поскапо... Арно ама во 23 ка истото то го продавет 200 ден :facepalm::facepalm::facepalm:. Шо значит поќе и од дупло го продавет . Дебили. Се мислам јас некоаш да купам од КАМ маркет така еден пакет со вино и да им продавам на другариве место во 23 ка да го платет 200 кај мене по 150 :P. Абе све е ојдено пола град невработен цениве овде ко да имаме плати по 500 евра ситееееее .

Колку сте чудни, се изненадивте од цениве ? :LOL:

Вo 23јкa се купвит сaмo цигaри, и aлхoхoл пoсле 9. Зa другo незнaм зoштo би влегoл тукa нa двa чекoри пoдoлу е Рaмстoр.

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Вчера со женска ми бев за 2 макојата платив 180.
Кој ти е крив ко сакаш да се прајш газда и да частиш, да не го плаќаше нејзиното 90че ќе платеше :D.

Ебатњ фикусот цел град го блокира, не даваа пешачки да преминиш 20 мин.преку Туристичка.В чаршија да не мојт чоек да ојт.Чекајќи го Хорхе #дасиумриш

Паткана 120 денари наплаќат за разредена вотка со цеден лимон....не знам како не сфаќет дека се осеќат дека сите пијачки му се разредени.

Јас мислев дек порано само така ги разредвеа пијачкиве за основци аххахахахах..

Паткана 120 денари наплаќат за разредена вотка со цеден лимон....не знам како не сфаќет дека се осеќат дека сите пијачки му се разредени.
Жива превара е Паткана, и кога ја држеше Леа во 80 -тите истите финти ги праеше а и ако му нарачаше дупли виски или дупли коњак само мраз ке ти изналупаше .

Луѓе дан знајте негде во градов имат некој шо откупвит стари сатој, зш глеав за истиот сат шо го имам на и-беј се продават па дали имат овде во градов некој шо се занимават со то :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom