- Член од
- 30 јануари 2014
- Мислења
- 1.062
- Поени од реакции
- 733
- Локација
- скопје, белград, сараево, цирих
espreso 70 denari?! Uste malku espreso ili caj ke bidat poskapi od pivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kуба и лани ги држеше овие летни цени на кафињата.Кратко еспресо Куба 70 денари го напрајле![]()
Јас мислам 60 беше лани, немат врска, убо е местото све ок, Али 70 денари за еспресо шо не чинит? Ај да е Illy cafe ќе разберам или Lavazza ама ова..Kуба и лани ги држеше овие летни цени на кафињата.
Нескафе 110 или 120 е. Забегаа многу.
А, алкохолот лани имаше пијачки шо им беа поефтинети пошо биле зимски. Јегер 120 им беше летото, а зимава го платив 160![]()
Не, не 70 беше убо памтамЈас мислам 60 беше лани, немат врска, убо е местото све ок, Али 70 денари за еспресо шо не чинит? Ај да е Illy cafe ќе разберам или Lavazza ама ова..
Шо е многу, многу е.Не, не 70 беше убо памтам
А, јас пак реков ај еспресо ќе пијам да не трошам пари.
Say no more![]()
Неам појма Али од сеа ретко Куба ќе одамМакијато и пиво колку е тогаш? 180???
Макијато ти е 80 денари, пиво зависит пример Амстел 0.33 в скрча ти е 130 денариМакијато и пиво колку е тогаш? 180???
Вчера со женска ми бев за 2 макојата платив 180.Кратко еспресо Куба 70 денари го напрајле![]()
Демек женска имаш сеаВчера со женска ми бев за 2 макојата платив 180.
Ам кај паткана шо е 120 денари. Зато многу одет 23ка земвет пиво и го пиет кај или пред паткана на ѕидчено.Најглупо ми е навечер ко ке излезам научен сум Скопско сегде 100 ден максимум негде и 80-90....И ко ке имам пр 300 ден во мене ги глеам ко 3 пива а не вака куба 110 е Дабот/Скопското![]()
Бегај бе која 23ка да му се пљукнам во нив, све е поскапо на пивана му имат мавнато цена плус 30-40 денари него ли регуларна.Ам кај паткана шо е 120 денари. Зато многу одет 23ка земвет пиво и го пиет кај или пред паткана на ѕидчено.
Навечер во 23ка на се редет плус 20-30 денари. Пред недела две ојдов сок да земам, на етикета пишит 65 мене ми го наплаќат 85. Ајде да ставит плус на алкохол зш нели нелегално е после 21.00 ама на сок бе. Страшна работа се.Бегај бе која 23ка да му се пљукнам во нив, све е поскапо на пивана му имат мавнато цена плус 30-40 денари него ли регуларна.
И кај Паторон е за нигде, пред година и пол до две работеја убо, сега се катастрофа.