Јас мислам дека е ул. Македонски Просветители од поштана накај езероно.
И јас мислам дека е таа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека е ул. Македонски Просветители од поштана накај езероно.
Скроз е овај папаНи фалеше во темава, летнат е скроз ..
Македонски Просветители, ваљда е сликано од пошта, од старата зграда.Десно глеам немат Летница, изглеа баш одамна е сликава - и јас се помачив да дешифрирам дур не ги видов куќине на плоштад кај Милениум/Вип.@Рудници и Кај е сликана последнава слика шо ја стаде ?
Македонски Просветители, ваљда е сликано од пошта, од старата зграда.Десно глеам немат Летница, изглеа баш одамна е сликава - и јас се помачив да дешифрирам дур не ги видов куќине на плоштад кај Милениум/Вип.@Рудници и Кај е сликана последнава слика шо ја стаде ?
Македонски Просветители, ваљда е сликано од пошта, од старата зграда.Десно глеам немат Летница, изглеа баш одамна е сликава - и јас се помачив да дешифрирам дур не ги видов куќине на плоштад кај Милениум/Вип.
Уше да имаше некој постар да ни кажит отприлика барем која година се сликине...[DOUBLEPOST=1464722391][/DOUBLEPOST]
Македонски Просветители, ваљда е сликано од пошта, од старата зграда.Десно глеам немат Летница, изглеа баш одамна е сликава - и јас се помачив да дешифрирам дур не ги видов куќине на плоштад кај Милениум/Вип.
Уше да имаше некој постар да ни кажит отприлика барем која година се сликине...
Утре ќе ставам тазе слики од на плоштад на пладне да видиш во живо колку е полн градов не како што кажват на шител.Машала, Охрид полн туристи. Најмногу турци, па холанѓани, има и доста од бивша ЈУ. Што прави добрата политика за развој на туризмот и владините субвенции.
Кружнине текови напраени, туристичка спастрена, Охрид никој пат не бил посреден и почист, но има уште работи за поправање.
Критика имам само што локалната не ја коси тревата по населбите, заш Охрид не е само центарон. Тревишта на Биљанини, Бејбунар, Воска, Лескајца, кај Христо. Новине згради на Бејбунар без пристапен пат па скопјаните и иселениците што искупија станови ги кршат колине по земјениот пат. Нема тротоар до Рача, мора да пешачиме по улица.[DOUBLEPOST=1464708292][/DOUBLEPOST]
Нормално е кога се работи на убава патека од ајван плажа до Горица 1. Оваа локална самоуправа убо работит.
Гледаш облачно е времето. Кој шета на такво време.Охрид полн со туристи плоштадов вриет од луѓе во 3 на пладне еве и слика за да се уверит битушанецов![]()
Е да во право си , вчера пак беше пекол топло и уште помалце луѓе имаше... Али битно латас и овај од битуше ќе кажат дека е полн градов.Гледаш облачно е времето. Кој шета на такво време.
Сеа ќе ти дојде Битушанец и ќе те искара .Ова со кружниве текој ќе е хаос невиден..
Па ги направиле пешачкиве подалеку од ресен ..А пешаците и пешачките премини се посебна приказна.. Страшно.