Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Кај Минимаркет ке прает кружен? Jesus Christ.

Све е готово уште требит Пастирот да дојт и со играорна група свечено да се отворит ,абе само партизански зид за забеганата власт[DOUBLEPOST=1462951554][/DOUBLEPOST]
turisti ima samo 2 i pol meseci, ostanatoto vreme ke funkcioniraat nekako. Nejpotreben e kruzen kaj avtobuskana stanica, ama tamo izgleda nema skoro da se pravi
Кога имало во ОХРИД 2 и пол месеци туристи ? Да не си ја згрешил темава.

Последно уредено:
Нека е изненадување за ко ќе дојш :D ако живејш охридати некаде или рача натака пријателски совет оди по железничка па низ видобишта спушти се...пошо на туристичка требит ко таксиста да влезиш во кружно (било кое) или ќе чекаш едно 2-3 сати убај...башка на она кај охридска
А и ти го претера малце,стегни на сопирачките

+1

Смрт ми е кога треба да поминам кај автобускана.
Епа зато ќе си ојш по Ристо Чадо не за џабе грујо сечеше ленти таму. Плус и имат кружен тек:D:D.

Епа зато ќе си ојш по Ристо Чадо не за џабе грујо сечеше ленти таму. Плус и имат кружен тек:D:D.

Кој му помагаше во сечењето Коле бикчено или Тане?

Ги имат уште ,90 посто се во ДПМНЕ ,

Претседател: Атанаско Михајлов-----бивш офицер ..врховистички кодош
Потпретседател: Дејан Паноски------кодош ,смена 99 партии
Потпретседател: Зоран Велјаноски-Медо --кодош удбаш ,роднина на Трајко Вељаноски ....ај да не ги замарам форумџииве со врховистиве---клошарчиња.

Кој те знајт,можда и ти си еден он нив[emoji23]

Тури фотка ако мојш, ние дијаспорава да сме во тек. :)
Убо е, широко...
m_market1[1].jpg
А и цајкани стоет ногупати.Место семафорине :LOL:m_market2[1].jpg

Еве и Абас Емин со Туристичка, 150 метри после Охридскаprokredit1[1].jpg prokredit2[1].jpg prokredit3[1].jpg

Последно уредено:
#Охридсеградит
#ПреродбатаПродолжува
За многу години:зелен:

Леле шо ќе се дешават со кружнине од монтенегро до минимаркет... не знам кој го смислил проектов - кружно на секој 100 метри, ама јасно е дека ќе имат тешки гужви, да ти се одмилит да возиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom