Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова со семафориве е поглупо и од ова:ФОТО: Пуштени во употреба семафорите на патот Охрид-Св.Наум кај Инекс Горица. Кој е ефектот од семафорите?
Вечерва се пуштени во употреба новите семафори на регионалниот пат Охрид – Св. Стефан на влезот од Инекс-Горица.
После 30-40 секунди чекање конечно се запалија на зелено, без да се забележи да помине друга кола или пешак. Сеуште не е јасно зашто овие семафори се пуштени во употреба баш во моментот кога има слаба френквенција на патот. Па ги забележавме и првите нервозни возачи кој нетрпливи поминаа на црвено.
Само не видов некој лента да пресече за семафоров....
Жити све?Новава локална власт во Охрид врши градежна експанзија. Се реновираат улици, се прават нови кружни текови, се градат шеталишта и нови плоштади. Многу сум пријатно изненаден зошто претходните локални власти не сум забележал ништо слично позначајно да направат за градот 13 години.
Кој знае колку ќе биде убава новата променада која ќе ја инвестира владава и што ќе биде на местото на кејот.
Гледам забрзано се гради и новото прекрасно шеталиште од Ајван плажа до Горица1.
Чудно ми е зш се гради , а порано ништо не се правеше.
Кој знае колку ќе биде убава новата променада која ќе ја инвестира владава и што ќе биде на местото на кејот.
Гледам забрзано се гради и новото прекрасно шеталиште од Ајван плажа до Горица1.
Чудно ми е зш се гради , а порано ништо не се правеше.
Колку сме инертни алал нека ни е. Немат некој паметен да видит шо му прает на градов?