Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Семафор сум, семафор сум дете имам светла три кажи како работам Бакрач дали знаеш ти?

Ова со семафориве е поглупо и од ова:
pesacki.jpg

За глупости имат голема конкуренција...:( За убај работи немат ни кандидати.
Овие од Охрид 1 прво требит живи да ги запалет.
http://ohrid1.com/video-avtobus-zaglavi-vo-iskopan-del-na-krstosnicata-kaj-ohridska-banka/

Автобус со странски регистарски таблички и туристи кои ги превезувал низ Охрид вечерва успеа да се ”пробие” низ ископаниот дел од Булевар Туристичка, да премине буквално преку ископ како ендек и на крај да застане на летата од семафорите која е затворена за сообраќај заради градежните зафати на новиот кружен тек.

Иако странците се познати по културата во сообраќајот, а местото е адекватно обележано и означено, автобусот сепак ”заринка” на семафорот. Групата туристи го напушти возилото и до хотелот каде се сместени веројатно се транспортирале со друг превоз. Повредени нема, а на автобусот е причинета незначителна штета.

Прво не е адекватно обележано и означено, друго чим културата на странците е повисока, очигледно некој друг утнал па да влезет внатре.И трето, ако автобусот заглавил не е баш малку ископано.

12191030_1652866391658678_7508098116414371607_n.jpg
4.jpg
1.jpg
12049180_10204738913742862_646171343754650629_n.jpg

Oна прекрасна природа уште важит?

Болни, лудаци, малоумни, психопати, дебили, идиоти!!!

Добро викаше смешниот Петрески: ...па Господ да ги прости и нив.

Последно уредено:
Уште ги коментирате Охрид1?

Еве уште бисери на мудроста
Бисер1-Катица Јанева игра Кенди Краш!
Бисер2-Како децата реагираат кога во нивната улица им доаѓа Бакрачески

На Јован од ТВ Морис му се смеевме ко мали, ама арен беше чоекот само весник имаше, со овие шо прајме, при интернет, при толкав пристап до информации..

Kако одеше она песнана од ДОН, животот е круг, животот се врти, денеска сме први а утре последни ??..:icon_lol::kuracc:

Колку сме инертни алал нека ни е. Немат некој паметен да видит шо му прает на градов?

Новава локална власт во Охрид врши градежна експанзија. Се реновираат улици, се прават нови кружни текови, се градат шеталишта и нови плоштади. Многу сум пријатно изненаден зошто претходните локални власти не сум забележал ништо слично позначајно да направат за градот 13 години.

Новава локална власт во Охрид врши градежна експанзија. Се реновираат улици, се прават нови кружни текови, се градат шеталишта и нови плоштади. Многу сум пријатно изненаден зошто претходните локални власти не сум забележал ништо слично позначајно да направат за градот 13 години.
Жити све?

Кој знае колку ќе биде убава новата променада која ќе ја инвестира владава и што ќе биде на местото на кејот.

Гледам забрзано се гради и новото прекрасно шеталиште од Ајван плажа до Горица1.

Чудно ми е зш се гради , а порано ништо не се правеше.

Кој знае колку ќе биде убава новата променада која ќе ја инвестира владава и што ќе биде на местото на кејот.

Гледам забрзано се гради и новото прекрасно шеталиште од Ајван плажа до Горица1.

A na kejot so ke mu prajme?

Оди бе лечи се.Или убиј се, напрај услуга на светов.
Како не те забетонирет ко ќе поминвиш некако да падниш во то гнојојте, да си се изнајте.Тек тогаш ќе ја прифатам.Шизофрено створење.ЉуБчо Георгиевски дан си ти бе?

Колку сме инертни алал нека ни е. Немат некој паметен да видит шо му прает на градов?

Потребна е само една ‘будала‘ да земит и да изгазит некој од општинарине ко ќе отворет глупости или да фрлит молотов кај Бакрач в канцеларија.Ама ние пак сите паметни деца...

download.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom