Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Ako sakam piva i rakii da mavam od sabalje, ke si kupam od prodavnica i ke si sednam na prvata klupa.
Ne sum nenormalen za 5 piva 0.3 da davam 500 denari
ЕДНО пиво.
После ак те фатит иштаф за појќе в продавница по ѕидарски:unsure:

Стварно пиете кафе ко ќе ојте нáкафе? :masa:[emoji14]ivo2:
Ам ај шо да пиеш? Едино пивоно со вода не го мешет мада шо уш малце и то ќе почнат да го прат...а ја мераклија на жестоко...

Ако имаш доста пиено во животот одма ќе познајш дали нештото е со вода мешано, и ќе го вратиш.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Ме интересира што е со различните цени на макијато од зависност дал е ладно/топло/со шеќер/мраз/без ?

Мислам што е разликата меѓу Макијато и ладно макијато ? 2 коцки мраз ?

Макијато 60, ладно 70 :)

Охридска работа .... и да, на Лагадин 10 тоа се дешаваше :) Не дека е за 10 денари работата, ме интересира дали е нормално така да биде или ?

Што е следно? Тост 80, Тост со салфетка 90 ?

Ме интересира што е со различните цени на макијато од зависност дал е ладно/топло/со шеќер/мраз/без ?

Охридска работа .... и да, на Лагадин 10 тоа се дешаваше :) Не дека е за 10 денари работата, ме интересира дали е нормално така да биде или ?

Маката бе, појќе работа имат :D
Иначе ако се водиме според логика нес ладно требит да е 30 денари, ама стотче е.

Маката бе, појќе работа имат :D
Иначе ако се водиме според логика нес ладно требит да е 30 денари, ама стотче е.

Блендер па чоколадо па пичкусимајчину....струја се трошит за то ладното не е само туринаписе. Имат ак сакате пред економско трафикана шо е 20 денари нес ти носит чаша вода зовриена и 3-1 нес пакетче сам да си го напрајш :D

Обично сум смирен, ама вакви глупости ептен ме иритираат, незнам зш, глупи ми се ептен, ептен.
Calm_down_and_visualize.gif

По идиотско нешто неам видено до сеа, се во свои граници, шо имет помислено оние случајни минувачи кои се нашле на местото, се на се многу безвезе, можело да се малце по креативни кога веќе решиле да се снимаат

И мене не ми е нешто ау, замисли онака ти припаднит некој пред тебе се вадиш од памет тие брза помош со торта идат.:cautious:

Го наплаќаат мразот. Сериозно. Мене прв пат ми се деси во Струга на Пливалиште да платам ладно макијато поскапо од топло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom