Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Знаев порано низ карабегомала или влашкамаала љуѓе што знат да кушет со гаснење жарчиња. Ама умре и тој занает ко шо ми се чинит :D
Врати се назад кај постовите со видоизменетата модерна медитеранска клима и ќе посакаш да најдеш начин да го вратиш занатот :icon_lol:

Си мисљам, Битушанец чим престојувал по 3-4 месеци низ Охрид, морат да го знајт Коне.
Брату дан сте пријатели?

Oсуден е од кралот.

Ова Бела Ноќ шо се дешават во Охрид е нешто најбезвезно, никаква поента немат.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Така, Битуш?
11112455_996577443708806_4274196626614019612_n.jpg

Оф боже зошто воопшто се докажувам.

@bitushanec очекував како експерт за климата во Македонија, политиката, етничката припадност, екологијата и економијата да ми одговориш на секое прашање посебно.
Ме разочара.

ахаххаха бекатонот е у мода :pos::pos::pos::pos:
@bitushanec абе зелко не дека бекатонот е у мода него на ниски температури неможе да се асфалтира а колку што гледам на сликата таму е зима и бекатонот е од привремен карактер за да не седи дупка ставаат бекатонки ама само кај нас у мкд стануваат од времен карактер
оди на палмине потури им вода слушам од топлово почнале да се сушат

Си мисљам, Битушанец чим престојувал по 3-4 месеци низ Охрид, морат да го знајт Коне.
Брату дан сте пријатели?
Не си од Охрид ак не ги знајш Коне, Фафа и Лаки!!

Добар ноќен живот имаме, посебно вака за нас младиве... Ах леле, епа после зш немало туристи. Па и ова е една од причините, тапа тапа тапа ТАПА ! Секоја година истото, иста музика, исти артисти. К А Т А С Т Р О Ф А
11391435_1608249172794432_1517004220324008094_n.jpg

Брату дан сте пријатели?

Да не се дружиш ти со него, нели пријателите имаат исти интереси?
Да не си пијате каве во бавчана кај поштенсконо?[DOUBLEPOST=1435265242][/DOUBLEPOST]
Оф боже зошто воопшто се докажувам.

@bitushanec очекував како експерт за климата во Македонија, политиката, етничката припадност, екологијата и економијата да ми одговориш на секое прашање посебно.
Ме разочара.

Ногу се нажаЉив шо те разочарав :(

Абе Охрид требит да се отцепит од Македонија, да си напрајт саглам аеродром и убав пат преку Галичица до Албанија и ограда со струја околу оштината.
Професионални служби, без политичари, све електронски и парите од даноци и све друго да се трошат за оштински потреби, тоа што е екстра да се вложува во Гугл, Амазон итн.
Благодариме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom