Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Ликвид, кремот!
Влегуваш, и ги гледаш кремастите момци таму, :несвест: и се прашуваш дали си влегол во кафич полн со џихадисти, саде со бради таму, и тек тук ќе подповратиш што се лигават пред телефон и си прават селфи...
а шминкеркиве... пред огледало едно 6-7 поправаат коси, шминка,се сликаат....абе аман....

Ако морам да бирам, би одела во кафичи со попроста раја, одколку да сум во друштво со вакви... :shook:

Капирам, и јас мразам позерај и такви фаци,кремци, излезени да се видени и да покажет кој колку пари имат.( ти кажвам ко бивши хардкорец, underground лик :D значит премногу мразам такви кремски места :) )
Ама ако глеаме од страна на сигурност и безбедност, дека знајме на шабанскиве забави имат по 2 тепачки во вечер,поубо ќе ојш Ликвид барем знајш дека шансите да те фукнит некој сељак со шише или да се истепет се ептен ептен мали(скоро немогуче)... на пример хемингвеј. кадмо бич и остали шабанарии во секој момент мојш да јајш флава в гла , ни крив ни должен... ај јас машко, ќе му вратам или ќе ме истуркет и ќе се тргнам некако, ама посебно вие женскиве... на голем ризик сте на ваквиве каубојски места

Многу психопати и тепачи харет по градов ама како викет - од будала имат побудала и ќе му го најдет крајот... кога тогаш

Исто и немаме избор, то е заклучоков.. тие се местата, малку се и во нив е истото истото истото СЕКОЈ ЕБАН ВИКЕНД :)

Последно уредено:
@Prince тепачки Ликвид нема пошо секој викенд е затка и да сакаш немојш со нишо друго освен со очите да мрдаш, а камо ли да замавниш по некој:icon_lol:

А, паткана секој викенд се повисоки и повисоки цени, таман за налето да ги пречекаме туристине. Вотка со цеден лимон 140 денари, со тоа шо не ни турија цеден лимон пошо немале. И Жармена плус.
Да ти се плукнам во вечерта

Чисто за споредба оаза пијачките по 30 денари се. И турват појќе него нашиве! Иначе од дискотекиве охридски едино хавана ја поштовам пошо батинана на врата враќаат све малолетно. И машко и женско без лична карта немојш да влезиш. А не вчера одам парк на врата застанати некој враќаат машки по 16-17 години а ги пуштаат некои лигушки 7мо 8мо одд.
Исто многу шо ме нервират пр ојш кадмо бич отвораш врата внатре се тепет. И хемингвеј исто.

Да имаше малку поубав избор, Паткана со очи немаше да ја опуљам. Дупка невидена еј. Од местоно комотно мојш да напрајш стаза на Кантер.

Секој пат ко ќе се враќам Охрид се појќе и појќе се разочарвам....шо викаше една наставничка по математика, далеку е сонцето за нас...

За вакви периоди нека напрает акција пијачки само на шанк.Овие локалниве ‘газди‘ со 3 келнери 500 души мислет да напијат.А ми се чинит и дек мислат платформине во езероно се без крај.И после уште ќе плачат немало промет :свиркам:

Abe klajte se vo nekoj od pabojne ko ljugje i uzivajte si.Pivce na sank ili na masa, muabetce, brackine se vo nekoja druga dimenzija, nikoj ne te zamarat.

Abe klajte se vo nekoj od pabojne ko ljugje i uzivajte si.Pivce na sank ili na masa, muabetce, brackine se vo nekoja druga dimenzija, nikoj ne te zamarat.
Паметно. Една даска мешана со похован кромид, помфрит, прсти, некое пивце, одбрано екипче и кулирај. Заеби кадма и ликвиди

А од кога во паб се резервират? Одам петокот во Квинс и Балабан све резервирано, никаде во светов во пабој не се резервират, опуштени места се тие, ти теквит си пиеш пивце, си ксвиш си ојш.. Кај нас резервации..

А од кога во паб се резервират? Одам петокот во Квинс и Балабан све резервирано, никаде во светов во пабој не се резервират, опуштени места се тие, ти теквит си пиеш пивце, си ксвиш си ојш.. Кај нас резервации..

Vo nekoi posh pabovi trebit so rezervacija, izgleda i ohridskive stanale takvi. :D

Топ си се пабчињана, особено Балабанс и Квинс, рандом музиче си терат во позадина си сејџвиш со луѓе твој, уба дружба најаден и напиен и не е скапо, јас ги обожавам овије две места. Имет и резервации то зависит шо програма си имет планирано вечерта, но воглавно не е стално така.
А онај покрај езеро Даблин си ебал мамата она е се само на паб неличит.

Топ си се пабчињана, особено Балабанс и Квинс, рандом музиче си терат во позадина си сејџвиш со луѓе твој, уба дружба најаден и напиен и не е скапо, јас ги обожавам овије две места. Имет и резервации то зависит шо програма си имет планирано вечерта, но воглавно не е стално така.
Се сложвам со се напишаното, ги сакам и јас, посебно Квинс, Балабан некако ми е стално гужва, додуша сеа некој турчин го зел Квинс и имат само Лашко светло точено, ама кељнерот рече ке донеселе уште пива добрпва.. Искрено петокот се разочарав, одам Квинс 5 маси вкупно ако се све на све и сите резервирани, мислиш кафич е ова па сепареа ќе резервирет, нигде по светов по пабој не резервирет ама ај.. А Даблин појќе на кафич личит него на паб.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

Letoto imaa mnogu ubaj kokteli, mislam sankerot im bese neso koktel majstor. But that's all that is. :)

Се сложвам со се напишаното, ги сакам и јас, посебно Квинс, Балабан некако ми е стално гужва, додуша сеа некој турчин го зел Квинс и имат само Лашко светло точено, ама кељнерот рече ке донеселе уште пива добрпва.. Искрено петокот се разочарав, одам Квинс 5 маси вкупно ако се све на све и сите резервирани, мислиш кафич е ова па сепареа ќе резервирет, нигде по светов по пабој не резервирет ама ај.. А Даблин појќе на кафич личит него на паб.
Е да прав си Квинс е со ептен помал капацитет него ли Балабанс и исто се слагам дек треба да има поголем избор на пивцина:)
Шо знам мислам дека се истите газди на Квинс, планираја да затварет наводоно голема кирија, па после то демек се договориле за пониска шо знам јас така сум чул чаршиски муабети шо неморат да се точни. Како и да е убо местенце е Квинс.
Letoto imaa mnogu ubaj kokteli, mislam sankerot im bese neso koktel majstor. But that's all that is. :)
Шо знам можит јас не сум стајл дикат дек прает коктели, мене не ми се омилени а ниту го листам менино, све си се терат иста шема со нарачвење.

Последно уредено:
За многу години празников.
Ај честито и одличен старт на туристичкава сезона. Се слуша многу туристи сте имале Велигденов.[DOUBLEPOST=1428943702][/DOUBLEPOST]
Секој пат ко ќе се враќам Охрид се појќе и појќе се разочарвам....шо викаше една наставничка по математика, далеку е сонцето за нас...

Од шЧо се разочарваш?[DOUBLEPOST=1428943868][/DOUBLEPOST]
Ликвид, кремот!
Влегуваш, и ги гледаш кремастите момци таму, :несвест: и се прашуваш дали си влегол во кафич полн со џихадисти, саде со бради таму, и тек тук ќе подповратиш што се лигават пред телефон и си прават селфи...
а шминкеркиве... пред огледало едно 6-7 поправаат коси, шминка,се сликаат....абе аман....

Ако морам да бирам, би одела во кафичи со попроста раја, одколку да сум во друштво со вакви... :shook:

Ам то нова мода да се носет бради.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom