Prince
PsyTrance, Musica Psychedelica
- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 1.160
- Поени од реакции
- 2.987
Ликвид, кремот!
Влегуваш, и ги гледаш кремастите момци таму,и се прашуваш дали си влегол во кафич полн со џихадисти, саде со бради таму, и тек тук ќе подповратиш што се лигават пред телефон и си прават селфи...
а шминкеркиве... пред огледало едно 6-7 поправаат коси, шминка,се сликаат....абе аман....
Ако морам да бирам, би одела во кафичи со попроста раја, одколку да сум во друштво со вакви...![]()
Капирам, и јас мразам позерај и такви фаци,кремци, излезени да се видени и да покажет кој колку пари имат.( ти кажвам ко бивши хардкорец, underground лик

Ама ако глеаме од страна на сигурност и безбедност, дека знајме на шабанскиве забави имат по 2 тепачки во вечер,поубо ќе ојш Ликвид барем знајш дека шансите да те фукнит некој сељак со шише или да се истепет се ептен ептен мали(скоро немогуче)... на пример хемингвеј. кадмо бич и остали шабанарии во секој момент мојш да јајш флава в гла , ни крив ни должен... ај јас машко, ќе му вратам или ќе ме истуркет и ќе се тргнам некако, ама посебно вие женскиве... на голем ризик сте на ваквиве каубојски места
Многу психопати и тепачи харет по градов ама како викет - од будала имат побудала и ќе му го најдет крајот... кога тогаш
Исто и немаме избор, то е заклучоков.. тие се местата, малку се и во нив е истото истото истото СЕКОЈ ЕБАН ВИКЕНД

Последно уредено: