нели предизборно беше дека новиве ќе го укинат плаќањето на паркинг, дека старите претерале![]()
Само што кај првите дереа по 50 денари за сат сега симболично е 20 денари плус после 23:00 нема никој не наплаќа паркинг .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нели предизборно беше дека новиве ќе го укинат плаќањето на паркинг, дека старите претерале![]()
Во Дебарца сигурно го фатил некој од Велмеј или Слатино а не од Варош па никој не се бунит!Е шо сакам некоја година да го фатит крстов некој од Дебрца,Велмеј, да видам дали по сите портали ќе напишет крстот го фати тој и тој од ДЕБРЦА! Шо потреба да напишет дека од Варош бил тој шо го фатил крстот морее секоја година истава приказна и пак се нервирам![]()
Во Дебарца сигурно го фатил некој од Велмеј или Слатино а не од Варош па никој не се бунит!![]()
Е ако де, што ако кажале дека е од Варош?Нека го фатит кој сакат, шо потреба да се потенцират дека фаќачот на крстот бил од Варош?
Мене пак ми е зедодевно веќе да слушам,неместено било не знам шо било секоја година истите приказни,ко некоја расипана лента да се вртит нон стоп!Нека го фатит кој сакат, шо потреба да се потенцират дека фаќачот на крстот бил од Варош?
Нека го фатит кој сакат, шо потреба да се потенцират дека фаќачот на крстот бил од Варош?
Мене пак ми е зедодевно веќе да слушам,неместено било не знам шо било секоја година истите приказни,ко некоја расипана лента да се вртит нон стоп!
Не реков дека беше наместено, туку по сите портали се потенцират демек фаќачот бил од Варош. Е нека го фатит некој од Дебрца,Видобишта па да видам дали ќе напишет од кај бил.
Иначе попчево денес збунето до таму и назад, се знајт дека на третото пеење се фрлат.
Само што кај првите дереа по 50 денари за сат сега симболично е 20 денари плус после 23:00 нема никој не наплаќа паркинг .
Одма после капење ко ке паднит то калта чист Бугар излегвитДа му речиш на некој дека не е чист варошанец ќе го навредиш.![]()
Сите имет иста DNA, морат да се потенцират![]()
Ами и тие ништо не се поарни, срамотилоци сегде пола саат ги моли г-дин г-дин Стефан и уште 3 свештеници да излезат од вода ама бадијала на крај попуштаат секоја година со будали накрај неможиш да излезиш, материјалисти за едно ланче и некој скапан телевизор ццц.Требит пример од скопје ..!
Не реков дека беше наместено, туку по сите портали се потенцират демек фаќачот бил од Варош. Е нека го фатит некој од Дебрца,Видобишта па да видам дали ќе напишет од кај бил.
Иначе попчево денес збунето до таму и назад, се знајт дека на третото пеење се фрлат.
Зш мислиш дека немат да кажат/напишат?
Немат да напишет.
А иначе глеав слика, во последниве 16 години 5-6 души едни та исти го имет фатено. Од 100,150 шо се фрлет. Just sayin'.![]()