Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Martin$ напиша:Е вака беше 20 Март Охрид СКЕРИИИИИ:ija: http://www.ohrid.gov.mk/novosti/slika.asp
Лилааа и јаmRnO напиша:Утре идам..се надевам добро ке ме пречекате
. Да не живеев во Охрид ќе ја ошамарев, ама ги знам какви се повеќето, и само и рекоф да си очеквит да останит без работа наскоро. Само ме виде попреку, ме позна дека неколку пати се имам поздравено со газдата (шо врска неам како се викаше, ама ај, сите во Охрид се поздравјет), и не рече ништо.Кате ма зборви на нашки немој така :icon_razz А иначе сега Охрид полн ќе ни еееееее јееK@TeRiN@ напиша:ohrid e naj,naj,naj ubaviot grad vo nasata ubava mala tatkovina.posebno sea koa puka sonce,kako uzivame pokraj ezerono(wow).aj dojte i ke vidite so e ubajna.ako nemate kaj da prestojuvate kazete,ke vidam neso vamte tamte,ke se najde.
И Маре каде ма то?
Ама ништо МАЛАГА и КОРЗО се затворени од Управа за јавни приходи хехехеНие бате не играме кантер4е, ние се капимеrodik напиша:eeee DAj da se zberame nekade vo nekoe kompjuterstudio da ga napravame kanter4e so ke kazete?????