Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
еееј од таму значи биле, јас пред една недела гледав, нешо светеше од таму, ама појма немав од кај е и шо е, и на заебанција на другариве им викам ево ви НЛО. :)

Devilish Angel напиша:
Да и ако одат по англиски стандарди .. малолетниците нека се простат од ВИП картите :baeh:
Еее сеа не ми крши филм хехе...дај остави ме да се надевам до сабота:)
Па секаде има исклучоци...:smir:

абе го паљам моторон и таму сум за 5 минути. ќе видам шо е како е, па ако мојт да се влезит, и ако не е скапо, можда ќе влезам. :)

D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Еее сеа не ми крши филм хехе...дај остави ме да се надевам до сабота:)
Па секаде има исклучоци...:smir:

Е па подобро јас да ти скршам филм отколку таму пред врата тој батката од обезбеџење да ти го скрши :smir:

Devilish Angel напиша:
Е па подобро јас да ти скршам филм отколку таму пред врата тој батката од обезбеџење да ти го скрши :smir:
Мојт да влезит ако сакат.со дечко,другар полнолетен да е и ете ти :) е сега ако имат ептем baby fase немат спас

G e G o напиша:
Мојт да влезит ако сакат.со дечко,другар полнолетен да е и ете ти :) е сега ако имат ептем baby fase немат спас
Па нормално,не ќе одам со малолетни,битно јас ќе пробам да влезам(шо губам),а сега за baby face немат тука проблем

недајбоже да ги напрает со наплаќање, зш то ќе е многу заебано, не ќе мојт да се ојт на плажа, ќе морат да се плаќат.

АБЕ АНГЛИЧАНЕЦОН КЕ НЕ ИЗГОРИТ ЛЕТОВО,А?

Јас знам дека влез за отворањето ке нема,а за цените..........а за понатаму само влез ке биде 10 evra... a за пијачките?????????????

10 евра ќе било влез:pos:

Јас пак друго разбрав. Ајде, не туку кажувајте пред време, ќе видиме следниот викенд колку ќе чини влезот.

abe vlez e sigurno besplatno za otvorajneto 100%.a posle 5 evra za zensko,a 10 za mosko:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom