Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Што да одговорам некому кој нема никакво знаење за климата и видовите клими? :pos:[DOUBLEPOST=1433408527][/DOUBLEPOST]

Леле, како само смеело да се прави мало пристаниште во Охрид, убавината е ништо да не се прави во Охрид, улицине да се саде дупки дупки, а за бензин на службени возила да се дава 1 милион евра годишно или 2 мил. евра за чистење снег ко во ацовоно време.
Не е можно ти да си сериозен со муабетиве, со секоја можна логика се коси тоа.

Ај објасни ми за видовите клими, многу сум желен да те ислушам. Исто објасни ми и од каде се сликите постирани поназад на кои се гледаат дупки на улиците ако не од Охрид? Или и тие се сечени лепени и фотошопирани :icon_lol:.

П.С. Гледам и на охридски почна да зборуваш, изгледа и за дијалекти си експерт :icon_lol:

Како град мојме да се пофалиме дека сме лидери во фалични кружни текој.
Во право си, ама и Прилеп ни прајт страшна конкуренција само со еден кружен тек, најкружен шо мојт
4726-nova-krstosnica-so-kruzen-tek-na-ulicite-prilepski-braniteli-i-mice-kozar-960x600-3.jpg

И во Струмица имат ваква ‘направија‘.

Денеска пак како не мавна то цунамито шо го спомна момичено погоре, сите злосторници ќе ги опереше по хотелине ко шо беа сместени.

Во право си, ама и Прилеп ни прајт страшна конкуренција само со еден кружен тек, најкружен шо мојт
4726-nova-krstosnica-so-kruzen-tek-na-ulicite-prilepski-braniteli-i-mice-kozar-960x600-3.jpg

И во Струмица имат ваква ‘направија‘.

Денеска пак како не мавна то цунамито шо го спомна момичено погоре, сите злосторници ќе ги опереше по хотелине ко шо беа сместени.
Ова ти се вика бубрег тек.:D

Бакрачески сменет од Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ по казна!
Објавеново 20:15 15 јуни 2015| Прочитано197| тврди агенцијата Мета.

Мета се повикува на извори од партијата и дознава дека не се разговарало само за конкурентската партија, која се доживува како противничка, туку и за внатрешни слабости, од кои произлегле и конкретни заклучоци. Премиерот и партиски лидер не бил презадоволен и од присуството на граѓаните на неговите вчерашни активности во Охрид. Мета дознава дека од членството на ИК на ВМРО-ДПМНЕ бил сменет и Благоја Деспотоски, поранешен градоначаник на општина Кичево.

Незнам шо покушавате со битушанецов да се објасвите..

Не е можно ти да си сериозен со муабетиве, со секоја можна логика се коси тоа.

Ај објасни ми за видовите клими, многу сум желен да те ислушам. Исто објасни ми и од каде се сликите постирани поназад на кои се гледаат дупки на улиците ако не од Охрид? Или и тие се сечени лепени и фотошопирани :icon_lol:.

П.С. Гледам и на охридски почна да зборуваш, изгледа и за дијалекти си експерт :icon_lol:

Не можам да изигрувам професор по физичка географија и да ти објаснувам за КЛИМАта. Во 21 век сме, можеш да најдеш многу лесно литература за видовите на клима во Македонија.

Што се однесува до дупките по охридскине улици, барем за толку сум паметен да сватам дека новава локална власт не може за 2 години да ги среди сите улици кога претходната власт ништо не работела 15 години, посебно во случај како во Охрид кога претходните ја презадолжија и ништо не направија за општината.[DOUBLEPOST=1434633693][/DOUBLEPOST]
@bitushanec езероно под концесија е?

А ти не си знаела дека и езерото има конценсионер?[DOUBLEPOST=1434634019][/DOUBLEPOST]
Бакрачески во една година напрај лом колку Аце за цел мандат шо не испорастури. И не зборувам како вмровец или комуњар, туку како граѓанин на град кој пред очи му го силуват од луѓе изгласани под сомнителни околности.

Нормално дека кога се работи мора да се растури. Ете, за 1 година бакрачон направи повеќе отколку ацо за 8 години :)

Охриѓани слободно и демократски си дадоа глас за оној кој мислат дека е подобар и навистина испадна доста подобар од Ацо, иако јас сметам дека не работи доволно на хигиената и уредувањето на зелените површини.

Последно уредено:
Не можам да изигрувам професор по физичка географија и да ти објаснувам за КЛИМАта. Во 21 век сме, можеш да најдеш многу лесно литература за видовите на клима во Македонија.

Што се однесува до дупките по охридскине улици, барем за толку сум паметен да сватам дека новава локална власт не може за 2 години да ги среди сите улици кога претходната власт ништо не работела 15 години, посебно во случај како во Охрид кога претходните ја презадолжија и ништо не направија за општината.[DOUBLEPOST=1434633693][/DOUBLEPOST]

А ти не си знаела дека и езерото има конценсионер?[DOUBLEPOST=1434634019][/DOUBLEPOST]

Нормално дека кога се работи мора да се растури. Ете, за 1 година бакрачон направи повеќе отколку ацо за 8 години :)

Охриѓани слободно и демократски си дадоа глас за оној кој мислат дека е подобар и навистина испадна доста подобар од Ацо, иако јас сметам дека не работи доволно на хигиената и уредувањето на зелените површини.
Па веќе почна да изигруваш, доврши си ја улогата...
Битно палми се поставија нели? Ама улиците за 2 години не можеле да се стасаат. :bravobe:

:pos::pos::pos::pos:

Немогуче

Па веќе почна да изигруваш, доврши си ја улогата...
Битно палми се поставија нели? Ама улиците за 2 години не можеле да се стасаат. :bravobe:

Зарем јас треба да те учам основни работи од физичка географија??

Палмите се од државата, а улиците треба да ги поправа општината, која претходната власт ја презадолжи и со своето неработење ја уназади.

Палмите се од државата, а улиците треба да ги поправа општината, која претходната власт ја презадолжи и со своето неработење ја уназади.

Да ви го натопорам и тебе и на бакрачон и на цела општина, ајде гитла сега

Аха, државни службеници пратија од Скопје за поставување на палмите :icon_lol:.

Во право си.Зависи во која смисла ја сфаќаме втората реченица.Ти и таквите ко тебе веројатно во смисла на првата, со акцент на последниот збор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom