Оваа недела го/ја/ги сакаме...

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Го сакам Серпико, Точкест, Тоше, Пандев, Атај, Дрогба, Форчн, Дивајн... Сите ве сакам.

Ги сакав оваа недела Паркети. Додека на радио се вртеа сите тажни песни од Тоше јас одбраф да ги слушам Паркети, и не зажалив, повторно ги открив песните на Паркети од првиот албум.

Паа го сакам, значи збориме за оние кои се на земјата, без двоумење Robbie Williams:vozbud::vozbud:

Абе треба некој заедно да сакаме:wink: јас викад да се усвои сакањето на личноста од пејџ нумер едно:wink: хинт....види фотос

Оваа недела го сакаме Тхе Ван Енд Онлиииии ... Чак Норис !

039_20147~Chuck-Norris-Posters.jpg

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

...

Оваа седмица, покрај Тоше ... го САКАМ Милчо Манчевски ... сеуште под силни, силни импресии на 100 пати гледаниот „Пред дождот“.

Ја си го сакам Тошенце и си ја сакам професорката шо мож малце и подзабега ама на убав, смирен и утешителен начин ни рече дека: " да се умре е најлесната и најубавата работа на светот " ... !??!?!....
така рече, стварно.........

Тоше Проески! освен него го сакам и Миленко Неделковски ради тешките глупости што ги истреска денеска на трката во Ф1:pos2:

Тоше Проески! освен него го сакам и Миленко Неделковски ради тешките глупости што ги истреска денеска на трката во Ф1:pos2:

"Па и јас да влезам со мојот стомак таму за 6 круга неверувам дека ќе ме стигне"

Миленко легендоо:pos2::pos2:

...

Зошто имам проблем со мразење личности, повторно ќе сакам некој, ама нив константно си ги сакам:

*Венко Андоновски и *Братислав Димитров.
16oj7xz4.gif

ги сакам луѓето кои ја создадоа Football Manager 2008 и сите пирати и хакери кои ни овозможија гага играта да стигне и до нашите хард дискови.
јупииииииииииии:vozbud:

Не би можела да го издвојам Тоше како личност која што ја сакам неделава...зашто ќе го сакам секогаш...
Би издвоила двајца драги пријатели на кои им се насмевн среќата...:inlove:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom