Оваа година нема ваучери за апсолвентите

• Креатор на темата Креатор на темата Зајче
  • Време на започнување Време на започнување
тоа е одлуката е конечна ке чекаме догодина жално што имаат пари да се препокуваат партиски каде пуштање реклама во ударен термин на телевизии ко а1 и канал 5 чини ко 100 ваучери 10 дена да не им плаќаат на телевизите ке има, али за нас е криза:tapp:

Па можеа барем по 200 или 150 евра да дадат, не целосно да ги укинат.:tapp:
Ако е криза требаше и партиципација да намалат!

криза не е за народот, криза е за државата а ти најди начин како да платиш 800 евра со се учебници 1000 евра годишно за партиципација:kesa:

Ајде ајде... битно има доволно за лавовите на мостон во Скопје :tapp: (милион евра each)

Нема пари да ни дадат ваучери , а има пари за пропагандни реклами против Бранко Црвенковски на сите телевизии ... :nenene:

AJDE SITE NA PROTEST CE GI POBEDIME MINATITE APSOLVENTI NE SE NISTO PODOBRI OD NAS I NIE GI IMAME ISTITE PRAVA KAKO I NIV. TREBASE BAREM KOGA POCNAA SO PROEKTOT DA KAZAT KOLKU GODINI KE TRAE A NE VAKA IM TEKNALO SEGA NEMA PA DOGODINA MOZEBI KE IMA. POVTORUVAM SITE NA PROTEST!!!!!!

AJDE SITE NA PROTEST CE GI POBEDIME MINATITE APSOLVENTI NE SE NISTO PODOBRI OD NAS I NIE GI IMAME ISTITE PRAVA KAKO I NIV. TREBASE BAREM KOGA POCNAA SO PROEKTOT DA KAZAT KOLKU GODINI KE TRAE A NE VAKA IM TEKNALO SEGA NEMA PA DOGODINA MOZEBI KE IMA. POVTORUVAM SITE NA PROTEST!!!!!!

Причината не е им текнало, причината е светската економска криза, а штом е светска е и наша (не оти верувам во кризава, фиктивна е).

Сеуште по рекламите “Знаењето е сила, знаењето е моќ“ живеат ваучерите. Ќе видиме после 1 Октомври кога сите факултети официјално ќе започнат со намената работа.

никој не рече дека не е криза ама ако е криза прво се штети на непотребни работи а после на студенти движечка сила во општеството, како се има пари за реклами и мостови лавови, и да чекаме до кога топ народ сме чекај, ако не си информиран студенската година почна пред една недела и одлуката е официјална на министерот

Криза е за мене и за тебе и за сите нас, а за нив воопшто не е криза ... или бар тоа не го покажуваат ... неможе да викаат дека е криза, а се гради мост на 100 метри од Камени и никој нема да го користи, неможе да викаат дека е криза а ќе ја менуваат оградата на мостот Гоце Делчев само за да биде во согласност со милионските статуи на лавовите што ќе ги стават, неможе да викаат дека е криза кога нон стоп гледаме реклами за владата и против некои одредени личности ... ЗНАЧИ ЗА НИВ НЕ Е КРИЗА!!!!!!!!!!
Преку глава ми се веќе ... убаво е да градиш и да правиш нешто, ама овие претераа!

никој не рече дека не е криза ама ако е криза прво се штети на непотребни работи а после на студенти движечка сила во општеството, како се има пари за реклами и мостови лавови, и да чекаме до кога топ народ сме чекај, ако не си информиран студенската година почна пред една недела и одлуката е официјална на министерот

Да, официјално е само што факултетите почнаа формално на 15/09 (не сите). не е важно и јас сум против градење на споменици кога се нема пари а се крати од придобивките на студентите.

Криза е за мене и за тебе и за сите нас, а за нив воопшто не е криза ... или бар тоа не го покажуваат ... неможе да викаат дека е криза, а се гради мост на 100 метри од Камени и никој нема да го користи, неможе да викаат дека е криза а ќе ја менуваат оградата на мостот Гоце Делчев само за да биде во согласност со милионските статуи на лавовите што ќе ги стават, неможе да викаат дека е криза кога нон стоп гледаме реклами за владата и против некои одредени личности ... ЗНАЧИ ЗА НИВ НЕ Е КРИЗА!!!!!!!!!!
Преку глава ми се веќе ... убаво е да градиш и да правиш нешто, ама овие претераа!

Да не се повторувам два пати. Не ми е јасно и мене, ама ќе почекаме конечна одлука.

тогаш сигурно ке има :pos2:
Ќе дадете? :icon_lol:

Не сум апсолвент, но навистина иритирачка одлука, зошто го кратат ова кога истото е далеку поефтино од неколку ...па ќе ги наречам глупи и крајно банални проекти :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom