Отворен првиoт исламски веб портал во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Van Helsing
  • Време на започнување Време на започнување
Vidis deka ne znaes a se pravis pametan hahahahaha

Гледаш јас признавам, кога не сум сигурен, дека тоа го имам прочитано сигурен сум само не знам каде, а несакам да кажам дека така е пишано во Куранот како што рече ти, оти ако го правиш тоа...уффф тешко тебе тогаш.

Jas ti najdov deka toa pisuva i kade..a ti ne :baeh:

Муслимански е да ми се извиниш што ме нарече курле и детуле :pos:

BTW ти како верник Појол дали смееш да имаш таков аватар? Или таков потпис да им се ругаш на другите?

Quark напиша:
Isto taka i toj religiski web portal moze da bide sozdaden od sekogo, taka?
Добро бе, нема проблем, ќе играме игри со зборови:
Најди ми христијански веб портал, сајт (наш, од Македонија), создаден од билокој (ти создади го на крајот од краиштата), кој доблестите на Христијанството/Православието ги искажува преку директни напади врз верувањата на Муслиманите.

Epa brat ne e taka. Znaes malite deca gi krstavaat vo crkva na 40 dena. Dali toa dete moze da razmisli. Normalno ne. Pa taka toa detence e osudeno da bide Hristijanin. Ako toa se krsteva na 20 godini togas ke moze da razmisli sto saka da bide bidejki e svesno. Ako misli deka religijata e laga togas ke postane ateist, a ne da bide hristijanin a podocna se odlucil da bide ateist.

Epa brat ne e taka. Znaes malite deca gi krstavaat vo crkva na 40 dena. Dali toa dete moze da razmisli. Normalno ne. Pa taka toa detence e osudeno da bide Hristijanin. Ako toa se krsteva na 20 godini togas ke moze da razmisli sto saka da bide bidejki e svesno. Ako misli deka religijata e laga togas ke postane ateist, a ne da bide hristijanin a podocna se odlucil da bide ateist.

Aма ти ќе одлучиш да бидеш муслиман наместо рисјанин. Шо откри? :)

Moжам да прочитам фаворизирање на Православниот портал на македонски јазик, премин портал.
Претходно го имам посетено, ништо интересно, сега пак го посетив, што најдов?
Наоѓам бдение, поклонување пред светии, црковно пеење, чествувања на Кирил и Методиј, икони . . . и не наоѓам никакви решенија за проблемите кои ги имаме во општеството, не наоѓам ништо што може да прочитаат луѓето и да извлечат поука од прочитаното. Зарем толку има во Православието? икони, пеење, бдеење, славење светци? ништо друго нема што да се понуди?
Отидов во Наука и Религија, мислејќи дека ќе најдам нешто поврзано со Науката и Христијанството, ништо не наоѓам. Артиклите кои ги најдов немаа никаква врска со науката, може да погледнете и сами -> http://preminportal.com.mk/content/category/7/46/71/

Интересно беше ова -> http://preminportal.com.mk/content/view/1893/1/ што откако погледнав се смеев, многу се смеев. Маж, легнат, ги отворил рацете . . . срамота!

Наместо да ги коментирате тука коментарите и артиклите од Исламски Центар, зошто не се зачлените тамо и не коментирате тамо? Зарем немате храброст? Зарем чуствувате страв?

Повелете на Исламски Центар -> http://islamski-centar.org/portal/

Нели рече дека нема да ја промовираш твојата религија со плукање на нечија друга :icon_lol:
и не наоѓам никакви решенија за проблемите кои ги имаме во општеството
Инаку ај кажи како исламот ќе ни ги реши проблемите во општеството

Нели рече дека нема да ја промовираш твојата религија со плукање на нечија друга :icon_lol:

Инаку ај кажи како исламот ќе ни ги реши проблемите во општеството

Тоа не е плукање, тоа е кажување на вистината. Да имаше и да прочитав решенија, немаше да кажам дека нема. Оди, побарај, прочитај, кажи ако најдеш!

Повели на www.islamski-centar.org и ќе добиеш одговори.

Тоа не е плукање, тоа е кажување на вистината. Да имаше и да прочитав решенија, немаше да кажам дека нема. Оди, побарај, прочитај, кажи ако најдеш!

Повели на www.islamski-centar.org и ќе добиеш одговори.
Ај јас да те прашам нешто, оти ептен паметен се правиш, а мразам буквалисти.
Ако Господ (Алах) го создал Адам, па после Ева, и тие имале деца, така? Е сега нивните деца имаа сексуални односи меѓусебе, оти некако мораа да се множат, дали според тебе Алах дозволува инцест, и како го објаснуваш ова?
Одговор чекам само од ИсламскиЦентар, од другите не!

Ако Господ (Алах) го создал Адам, па после Ева, и тие имале деца, така? Е сега нивните деца имаа сексуални односи меѓусебе, оти некако мораа да се множат, дали според тебе Алах дозволува инцест, и како го објаснуваш ова?

Ај јас па очекувам сличен одговор за ова прашање како на МИКИ-кецот ...

Паметен сум. Одговорот ќе го добиеш на Исламски Центар, не овде.

Не си паметен, не мора мене некој да ми ги ’’отвори’’ очите ако тоа не го правам сам. Ајде одговори, оти немам намера да дојдам во сајтот.

Океј, бидејќи не се планирани одговори овде, значи дека темата е отворена чисто информативно - да се знае дека е отворен исламски портал. Соодветно на тоа, значи не треба веќе да се дискутира овде. А соодветно на тоа, ја ставам под клуч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom