Отварање на Б2 - новиот клуб во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
teskine seljacista-obezbeduvanjeto biraat koj ke pustat a koj ne i na kraj diskotekata puna so nivnite debilni drugarcinjha

RealGirL напиша:
teskine seljacista-obezbeduvanjeto biraat koj ke pustat a koj ne i na kraj diskotekata puna so nivnite debilni drugarcinjha
:bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip: :bip:
nice

Insane јас и ти како бааги дебилни дечишта, таман сме за внатре, само да се облечеме у рииплееј, лилееејј.
:pos: :pos: :pos:
Aман бре до кога ќе се треската на вакви дебилни места и на такви тапа забави? :lud:

Нен погоре се пожали дека само саат и пол е забавата таму, ее брачко дојди на жур организиран од диџитал денс или од днб.цом.мк (првите се психоделични а вториве се драм ен бејс) па да видиш што е журка. Е ако не можеш да ги слушаш овие музики, не знам кај да те упатам да се журкаш. Жал ми е...

Jas sum zensko... :o)
Od toa B2 mi e smaceno, kako sto rekovte pogore, debilite na vrata biraat koj ke vleze i pola disko e polno so kreteni... Loso...
Tonchie, jas sum za tamu, ama nema drustvo, ke treba na vas da vi se zakacam...

Sum bila nekolku pati, no ne mi e ubavo. Ne se osekam prijatno i zurkite bas ne im se naj, naj/:). A so obezbeduvanjeto ( ako moze da se narece obezbeduvanje, poveke mi licat na vratari, na devojkite sto vleguvaat im otvaraat vrata a maski potesko pustaat.) voopsto nemame problem.
Nikogas ne plakame vlez i nikoj nisto ne ni rekol:pipi:

kikiki напиша:
Sum bila nekolku pati, no ne mi e ubavo. Ne se osekam prijatno i zurkite bas ne im se naj, naj/:). A so obezbeduvanjeto ( ako moze da se narece obezbeduvanje, poveke mi licat na vratari, na devojkite sto vleguvaat im otvaraat vrata a maski potesko pustaat.) voopsto nemame problem.
Nikogas ne plakame vlez i nikoj nisto ne ni rekol:pipi:

А бе вие изглеа убавици сте цело друштво -)

Очекував повеќе од Б2 али чим го видов Прке се ми беше јасно...имам само една порака до Б2 ,наскоро се отвара Колосеум :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom