Отстранување на кожа после слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата lkjhgfdsa
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
знаци вака после нагло и ептен големо слабеење ми остана вишок кожа , нешто гледав на интернет и тоа најдобро се отстранува со пластична операција , па дали знаете нешто повеќе за ова или пак некој има некое искуство или сл. , како се движат цените , каде се прават тиа операции и сл.

Другарка моја правеше секакви операции од симињање на тково кај бутови до пластика на нос, усни.... Во државна. Се кај ист хирург. Не ми текнува името но ако ти треба ке прашам. И знам дека целата таа авантура ја кошташе некои 6-7 илјади евра. 2 години си играше со телото.
бтв Како успеа да ослабнеш? Колку кила за колку време? Искрени честитки!!!

Сигурно постепено слабееше и здраво ?
или пак за два месеци без леб во уста скина 30-40 кила ?
другар ослабе 30 кила постепено во теретана па нема кожинка што му виси.

oslabev za okolu 1-1.5 godina , okolu 35-40kg
--- надополнето: Aug 18, 2011 11:26 AM ---
Другарка моја правеше секакви операции од симињање на тково кај бутови до пластика на нос, усни.... Во државна. Се кај ист хирург. Не ми текнува името но ако ти треба ке прашам. И знам дека целата таа авантура ја кошташе некои 6-7 илјади евра. 2 години си играше со телото.
бтв Како успеа да ослабнеш? Колку кила за колку време? Искрени честитки!!!

pa ako moze da ja prasas drugarkati za cena na samo taa operacija i dali ima golema luzna i sl. nejzini iskustva

oslabev za okolu 1-1.5 godina , okolu 35-40kg
--- надополнето: Aug 18, 2011 11:26 AM ---

pa ako moze da ja prasas drugarkati za cena na samo taa operacija i dali ima golema luzna i sl. nejzini iskustva
Таа е посебна прикаска никогаш не беше дебела сакаше манекенка да биде ваљда :) Лузни на нозете нема, а сечењето на кожата е од внатрешна страна на бутовите (меѓу нозете) Единствено болки па мора многу аналгетици и голема хигиена. А за цената поединечно и не може баш да се сети.

ako kozata mu e elasticna i ne e sklona kon ispukuvanje normalno nema da ima visok koza jas imam visok ali epten malku koga ostanav trudna i toa ne e od naglo slabeenje razberete toa e od debeleenje znaci koga se debelis i koga kozata ne moze veke da da go izdrzi rastegnuvanjeto puka toa so ke pukni e visok koza.A toa kako si oslabela dali za den dva pet godini nema vrska ednostavno koga ke pukni nestoto nema nazad.

Мислам дека тука играае улога и структурата на кожата. Јас нагло ослабнав 40 кг без никаков посебен мн режим на исхрана( помали и не толку мрсни оброци) и немам грам вишок кожа. Практикувај да пиеш многу вода, тоа да ја дава еластичноста на кожата

Оди на фитнес.. затегни се малце, пиј вода....:)

Иди кај Анчевски да те опраи. :icon_lol:

Не е тоа така едноставно,треба време да се пополни таа дупка што ја имаш ставано со години.
Тешко дека ќе изгледаш и ќе го вратиш првобитниот изглед.
Операцијата е ок ако не можеш да го трпиш тоа најлонско ќесе што ти стои што е само вишок кожа.

Back
На врв Bottom