Отпорен на звук

• Креатор на темата Креатор на темата "Liked"
  • Време на започнување Време на започнување
Се пронаоѓам во темава....баш ме заболе кај и ги праеле ноктите,како и ги праеле и колку пари и земале ....аха идеме даље..кај била у шопинг па фустанчето дали било со оние светликавине...циклама ли шо ти знам..среќа моја турски серии не гледа...

Лајк за постов. :)
Ми се случувало и ми се случува, кога ќе почне муабети кај била, за нешто небитно. Или да раскажува за некоја серија, филм кој не ми е по ќејф, или нешто што го немам лично видено на пример, спорт кој не го пратам :) и слични теми на забава, абе мачно ми е у тие моменти и непотребно слушање на емотивни реченици, секојдневно.

Хахаха значи во главном муживе исти сме биле, ама жениве знаат ептен небитни работи да ги претвараат во дугометражни приказни :)

--- надополнето ---

Ej ama i vie muzhite znaete ponekad da zborite za gluposti ko politichki grupi, teroristi, narko dileri, ekonomija, situacijata u drzhavata, koli, tdi motor, dizel benzin bla bla...

Ете видиш дека тешко разликувате глупости од битни нешта...:)

Тоа би било клучна елементарна грешка со неописливи последици од локалел и глобален долгорочен карактер. Во најголем процент од случаите доколку женска зборува мора да биде соодветно ислушана, инаку кврц. :nesum::)

:pos2: Добро, затоа викам секакви цури има. Ама па и не мислам сеа јас никогаш да не ја слушаш, коа станува збор за нешто битно пример, али проблемите воглавно настануваат коа тебе ти е баналија тоа што ти објаснува, (као на пример нокти) а за неа е многу битна ствар, изгубила 3 саати и слично :icon_lol: Значи, како заклучок, ако нема разбирање, си го једел, има да слушаш :icon_lol:

:pos2: Добро, затоа викам секакви цури има. Ама па и не мислам сеа јас никогаш да не ја слушаш, коа станува збор за нешто битно пример, али проблемите воглавно настануваат коа тебе ти е баналија тоа што ти објаснува, (као на пример нокти) а за неа е многу битна ствар, изгубила 3 саати и слично :icon_lol: Значи, како заклучок, ако нема разбирање, си го једел, има да слушаш :icon_lol:

Најбитните звуци кои излегуваат од устата на жената се за време водење секс :)

Ете видиш дека тешко разликувате глупости од битни нешта...:)

Шо има битно у тоа дали колата е бензин или дизел и дали е 150 или 120 илјади евра? Као демек планирате да ја купите? ^.-
И следење на сите нови модели и во која класа се и колку пари се -.-

Јас барем се фалам коа ќе си ги напраам ноктите, имам директно учество во муабетот што сум му го напраила на дечко ми, а не летам у облаци дека ми е битно колку пари е Мерцедес Cls -.-

Шо има битно у тоа дали колата е бензин или дизел и дали е 150 или 120 илјади евра? Као демек планирате да ја купите? ^.-

Јас барем се фалам коа ќе си ги напраам ноктите, имам директно учество во муабетот што сум му го напраила на дечко ми, а не летам у облаци дека ми е битно колку пари е Мерцедес Cls -.-

75000 евра......

Мразам вакви машко-женски препирања, никогаш им нема крај! Ама ај ние ако не збориме за коли, политика, фудбал, женски за што да збориме?! Фамрерки и патики сите имаме купено од првата продавница на која сме наишле(метафорички кажано), нокти не правиме(со исклучоци:icon_lol:), не ме интересира кој што носи од народот што седи во кафичот.......што останува?

75000 евра......

Мразам вакви машко-женски препирања, никогаш им нема крај! Ама ај ние ако не збориме за коли, политика, фудбал, женски за што да збориме?! Фамрерки и патики сите имаме купено од првата продавница на која сме наишле(метафорички кажано), нокти не правиме(со исклучоци:icon_lol:), не ме интересира кој што носи од народот што седи во кафичот.......што останува?

Не се бунете кога женска ви ви праи муабет за нокти и за тоа која другарка шо направила -.-

Тоа за што обично машките прават муабет за коли, спорт, политика и сл теми се акутелности и насекаде за тоа се коментира.
На пример, далеку е побитно дали Меси напраел трансфер од Барса у Реал отколку тоа што другарка и не излегла зашо не била нашминкана убаво или тоа што кога ноктите и ги средувале и ја утнале нијансата од бојата на лакот :)

Тоа за што обично машките прават муабет за коли, спорт, политика и сл теми се акутелности и насекаде за тоа се коментира.
На пример, далеку е побитно дали Меси напраел трансфер од Барса у Реал отколку тоа што другарка и не излегла зашо не била нашминкана убаво или тоа што кога ноктите и ги средувале и ја утнале нијансата од бојата на лакот :)

Каде тоа насекаде? Во вашата глава - да.
И што ќе ми го напраите муабетов за Меси ми го смени животот дефинитивно ! not.
Повеќе ми се смени животот што ми ја утнале нијансата од бојата на лакот, отколку тоа што Меси го сменил клубот.
И не ставајте вакви банални примери, која девојка не искача од дома пошо не била убаво нашминкана? Тоа некои тешки смотаници, што не знаат да извадат шминка од себе и да стават пудра и маскара.

Ехеее се случувало и ќе се случува ... најчесто за работи за кои сметам дека тупи (пр. не треба да пиеш толку - лесно се опиваш) или ме третира како мало дете (пр. треба да пиеш апчиња на секои 6 саата - не пропуштај) или сака да е во право (пр. а не е - туку нека биде ај) .... тогаш е буквално така ... од едно уво влегува ... од друго излегува ... најчесто во тие мигови (доколку доволно ме позбнава партнерот)
- се смеам
- си работам нешто
- се правам демек го слушам со климнување на глава или свртување на поглед накај него или
- во крајна линија ако седи пред мене и ми држи лекција - сигурно го гледам бледо, празно - и си викам ај заврши ... си имам своја работа

Соррии, бат тец д веј ит из:smir:

Ма што се преперате не знам, машките вака, женските онака. Еве машките нека не ги слушаат женските додека зборат нешто што не ги интересира, и женските нека не ги слушаат машките додека они зборат нешто што не ги интересира. Едноставно нека си продолжи по досегашниот тек. Што убаво си беше ај па и вие сеа се зафаќате со глупости...:pos2:

Kolku cesto vi se desilo, da slusate sto vi zbori devojkata a da vi pominuva od edno niz drugoto uvo...ako me svakate so sakam da kazam...pisite nekoi primeri...

How much често is a lot?

...eve ja prv...koa ona saka da izlaga a mene me mrzi...se praam deka spijam...deka sum umoren...:pos2:

Ова никако. Не сум пичка. Ме мрзи да елаборирам.

Не се бунете кога женска ви ви праи муабет за нокти и за тоа која другарка шо направила -.-

Женска ми ако се примети дека несвесно ми го поти со ваков муабет сама ќе си врзе шлаканица. :) Или евентуално ќе прекине и ќе рече: океееј прекинувам без да биде претходно предупредена. Свесна е. Знае дека I just couldn't care less.

Кога сме кај случајот, знае да ми спомне за ноктите ако и се свежо.. fuck, what's the word, сабајлечки brain freeze.. фарбани ваљда но со позадинска причина да ја пофалам во целина и да ми каже дека е за мене и само мене.

:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom