Освежен и подобрен Citroen C4

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
И чоечки изглед.... Внатре излгеда некако мнооогу нестандардно и глупо (според мене)

Таа е политиката на Цитроен, луд дизајн, нешто многу поразлично другите и затоа или го сакаш или го мразиш, а јас го обожавам.

Се убаво тоа Ц4...Ц5 уште поубав, дефинитивно би сакал да го имам, а ма на Ц4 неможам да го сварам ентериерот, посебно таблата.
Да му се мочам у телевизорот!
Не сакам оној што вози зад мене залепен да ме гледа јас колку возам!
И, кога вртам волан, сакам да се врти како што дал Господ! Цел! И, сакам стрелки!
А што е склопен квалитетно, склопен е.
Сигурно фрустрираните Алжирци и Мароканци по фабриките се подобро платени :)

Се убаво тоа Ц4...Ц5 уште поубав, дефинитивно би сакал да го имам, а ма на Ц4 неможам да го сварам ентериерот, посебно таблата.
Не сакам оној што вози зад мене залепен да ме гледа јас колку возам!
И, кога вртам волан, сакам да се врти како што дал Господ! Цел! И, сакам стрелки!
незнам зосто ја клават средина се знај кај треба да биди
пред шоферот треба да глрда напред а не да го бара километразо

1.Не сакам оној што вози зад мене залепен да ме гледа јас колку возам!
2.И, кога вртам волан, сакам да се врти како што дал Господ! Цел! И, сакам стрелки!

1. Не позади тебе СИТЕ :wink:и тоа не само патниците и цела возачка околина , малку е лошо ама тоа е тоа истото ти е и во Mini Cooper,Yaris,Spark
2. Има зашто е ставено тоа така,под агол(не го знам точно) правилно да се отвори перничето

незнам зосто ја клават средина се знај кај треба да биди
пред шоферот треба да глрда напред а не да го бара километразо
Така, како што е поставена километражата, никако неможе да ти избега од вид. Чудно, ама вистинито...Да ти е**м телевизорот.
1. Не позади тебе СИТЕ :wink:и тоа не само патниците и цела возачка околина , малку е лошо ама тоа е тоа истото ти е и во Mini Cooper,Yaris,Spark
2. Има зашто е ставено тоа така,под агол(не го знам точно) правилно да се отвори перничето

Да де...правилно да се отвори...знам...сепак Ситроен е, мора да има некоја заебанција во нивни откачен стил...
На Ксарата, која изгледа сосем нормално, дури конфекциски безлично, има некои откачености, како на пр. лев и десен амортизер се различни :)
Или, плочката со број на шасија и др. податоци се наоѓа во багажникот, под механизмот за затварање на багажникот и поставена е обратно, кога ќе се наведнеш, таман да ја прочиташ:)
Пак ќе кажам...си сакам стрелки поставени како што дал Господ!

Така, како што е поставена километражата, никако неможе да ти избега од вид. Чудно, ама вистинито...Да ти е**м телевизорот.

Да де...правилно да се отвори...знам...сепак Ситроен е, мора да има некоја заебанција во нивни откачен стил...
На Ксарата, која изгледа сосем нормално, дури конфекциски безлично, има некои откачености, како на пр. лев и десен амортизер се различни :)
Или, плочката со број на шасија и др. податоци се наоѓа во багажникот, под механизмот за затварање на багажникот и поставена е обратно, кога ќе се наведнеш, таман да ја прочиташ:)
Пак ќе кажам...си сакам стрелки поставени како што дал Господ!

Тоа е , сега последно па светло менував , по душа ми излезе триста глупости на крај одвај го сфатив дека со тој еден жлеб била цела финта .

И чоечки изглед.... Внатре излгеда некако мнооогу нестандардно и глупо (според мене)
sto ti e glupo be,razmisli malce,svati kakva politika se vodi vo citroen,ako ne ti se sviga ne kupuvas i kraj. smislata e da bnide mnogu [porazlicno od drugite,so futuristicki izgled a toa sto ne ti se sviga,licno tvoja rabota.KRAJ

img_10.jpg

Citroen_C4_04.jpg

Kolku so znam, C4 (medelot pred ovoj) imase karoseriska greska, koja ne mozese da se promeni i zatoa site gi prodavaa! Inace eksterierot e dobar ama ne e moj tip, a enterierot-:tapp:TPAAA!

баш ентериерот го обозавам несекојдневен и единствен сеа јебига има на некој не му се свиѓа

и ја незнам епа може у 100 коли да се погоди една јбг се дешава али знам мн што се задоволни со ц4-те
Stariot moj ima c4 i za edna nedela od koga go kupi napravi 5500km...nema gajle!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom