Освежен и подобрен Citroen C4

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Амортизација бомбона ненормално стабилна и комотна не само за низ град туку и за надвор
Потрошњата е малку дискутабилна за француско возило на пр. ја имам 1.4 90кс и ми троши 9.5-10 со динамично возење
Ентериерот ок е ама можеле и подобро да го подредат
@I am a bastard! - ако некој те возел ко говедо да си повеќе од сигурно дека не ти било комотно и тоа не само во француз и во јапонец и во се остало ке се осеќаш така
@viktor_mak - одличен финиш(изработка) на шалт табла по можност да не ти ја премачкаат со нешто мрсно у перална како на мене па сеа ми е шарена,вратите со одлична аудио изолација нит гребе нит крцка нит цифка :D :D
Само една маана .. голем празен од на браникот до челниот лим,можда има зашто е така .. мое мислење дека не е ок
И НИСКА ПРЕДНИЦА у п.м.
Vidi pretohodno imavme xsara i mozam da kazam deka amortizacijata na xsarata e mnogu podobra vo odnos na c4-kata, mozebi c4kata e postabilna ima pogolemi gumi, ama zal mi e za tie sto sedat pozadi vo c4 epten e tvrdo vo sporedba so xsara :)

Не ми праат ќеф циторените. Назад за седење се катастрофа. Се знае јапонска или германска. друго све ѓубре :)

И да и англиското е ѓубре. Сега додуше нема повеќе ни саглам англиско. Како што прочитав се е продадено на индијци, кинези. Fukkin' punjabis!

I hate those SOBs! Taking the jobs of the hardworking people of the UK. And at the end, bombin us like fukkin cowards on 7-7!

е сега ја посра работата французите не се комфорни а германците се вози се во пасат и после во пежо по можност 405,6,7 или во ситроен ксантија на пример

Vidi pretohodno imavme xsara i mozam da kazam deka amortizacijata na xsarata e mnogu podobra vo odnos na c4-kata, mozebi c4kata e postabilna ima pogolemi gumi, ama zal mi e za tie sto sedat pozadi vo c4 epten e tvrdo vo sporedba so xsara :)

ja pa sum pozadovolen od c4 poso za xsarata bese napraveno se za malku da trosi -rabotata bese koncentrirana na potrosnjata za razlika od c4 sto na se e koncentrirano osven potrosnja :D

ja pa sum pozadovolen od c4 poso za xsarata bese napraveno se za malku da trosi -rabotata bese koncentrirana na potrosnjata za razlika od c4 sto na se e koncentrirano osven potrosnja :D
И чоечки изглед.... Внатре излгеда некако мнооогу нестандардно и глупо (според мене)

Мене премногу ми се допаѓа новиот C5 збеснав сега по него

citorenc5ii_3.jpg

2008-Citroen-C5-Interior.jpg

Како сте вие за бабачко а? :D

Јас возам Xsara VTR 1.6 ништо посебно, но не е и нешто лошо. Инаку како што спомна некој погоре, троши многу малку за 1.6

Незнам каков е квалитетот на Ц4 но ако е нешто сличен на Ц3 тогаш мислам дека дури и не толку квалитетната Хсара е поквалитетна. Ама сигурно Ц4 е подобра изработка. Само тоа е проблемот кај некој од цитроените а ако тоа е погодено тогаш нема што да се дискутира.

+ имаш кола што е различна од другите, знаете де тие со 6 воздушни, 5 врати, 4 тркала, 3 светла назад, 2 светла напред и 1 волан.

Инаку од двата... Ц4 со 5 врати никогаш не би купил, но ц4 ВиТиЕс во секој момент.

C5-ката е добра, само делува некако како копија на
mercedes-cls-street-car.jpg

Или можеби не?
Како и да е, внатре многу ми се допаѓа. Фак да Франце... Пак го оставиле онај систем за управување од С4, средината на воланот фиксна, само кругот околу него се врти.

така се по интересни и пред своето време(ова повеке важи за старите ситроени)

3CitroenC5interior.jpg

Внатре е навистина топ воланот како на авион е haha

И чоечки изглед.... Внатре излгеда некако мнооогу нестандардно и глупо (според мене)

Таа е политиката на Цитроен, луд дизајн, нешто многу поразлично другите и затао или го сакас или го мразиш, а јас го обожавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom