Осум години од загинувањето на македонските војници кај Карпалак

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечна им слава на хероите, нивното дело ќе остане запаметено.

Вечна им слава, секогаш со гордост ќе се сеќаваме на нив

610x.jpg

вашата СМРТ за наша СЛОБОДА...СЛАВА ВИ

Иронично...кога ова го пишува некој со ник All Cops Are Bastards.

да не ви се мешам... на Карпалак загинаа војници-резервисти... полицајците се бастардс само на натпревари...само кога ги тепаат навивачите... а кога ги бранат се добри...

да не ви се мешам... на Карпалак загинаа војници-резервисти... полицајците се бастардс само на натпревари...само кога ги тепаат навивачите... а кога ги бранат се добри...

Значи војници-резервисти биле,а не џандари...:back:

Значи војници-резервисти биле,а не џандари...:back:

да,војници беа...али и многу ''џандари'' загинаа ... и јас сум навивач,одам на утакмици... и знам дека до сега,никогап не тепале за џабе...секогаш имало зашто али ајде...да не ја труеме темава:salut:

да,војници беа...али и многу ''џандари'' загинаа ... и јас сум навивач,одам на утакмици... и знам дека до сега,никогап не тепале за џабе...секогаш имало зашто али ајде...да не ја труеме темава:salut:

Абе брат јас само им оддадов чест на војниците,нашите херои,ништо повеке...Не реков лоши се вакви такви,на крај краева ја бранеа нашата држава во 2001 и ке ја бранат засекогаш.
И да ме тепале,а ме тепале неколку пати,сепак им оддавам чест,дадоа животи за слободна Македонија...:smir:

Абе брат јас само им оддадов чест на војниците,нашите херои,ништо повеке...Не реков лоши се вакви такви,на крај краева ја бранеа нашата држава во 2001 и ке ја бранат засекогаш.
И да ме тепале,а ме тепале неколку пати,сепак им оддавам чест,дадоа животи за слободна Македонија...:smir:

да да...така е... секоја чест за нив...

реков ја да не се мешам... дека кој беше пишал нешо иронично ова она ...

НЕ ЈА РАСИПУВАЈТЕ ТЕМАТА СО МААЛСКИ ПРЕПУКУВАЊА

изразете сочуство и терај понатаму

Вечна им слава...засекогаш во нашите срца

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom