Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zoshto e prekinata?Прегледај го приврзокот 399871
Прегледај го приврзокот 399872
Моментално у Грција се дешава хаос. Ја прекинаа утакмицата во 110та минута.
Инаку, 2ка ја чекам
Zoshto e prekinata?
Chist gol im ponishtile na Olimpijakos, ovie solzavec flile na teren.Не знам, не ја следам во живо. Само на резултати гледам. Според картоните сигурно е нажежена утакмица, или се степале или упаднала публика.
Chist gol im ponishtile na Olimpijakos, ovie solzavec flile na teren.
Ботафого е бразилскиот Арсенал. До пред некое коло беа убедливо први, на крај завршија 4ти.Вечерва последно коло во Бразислката лига, Сантос отпаднаа (Пеле испадна обратен од Марадона, он кога умре неговите екипи освојуваа титули, по смртта на Пеле.. Сантос падна во втора лига)
Васко де Гама мораше да победи за да остане во прва лига и тоа им успеа со гол на Сержињо во 82 минута.
Е сега што е интересното
Во Бразил, Сержињо (Сергињо?) го знаат како
Serginho Macedonia
Тоа му е надимакот на човекот што им обезбеди опстанок во првата лига, а причината за тоа е што ликов има играно во Работнички и Шкупи.
Има играно и во Турција и Албанија, ама ете, овој негов период на позајмица во македонската лига (има одиграно вкупно 79 натпревари во ПМФЛ и има 19 голови) му е период каде што најмногу им оставил впечаток на фановите на Васко(има 15 настапи во косовската прва лига, 13 во албанската прва лига и 89 во турската лига за Гиресунспор од каде што дојде во Васко оваа сезона пред пар месеци)
Така да...
Vamos Serginho Macedonia
Автоматски споено мислење:
А да, Палмеирас ја освои лигата, ама ова 99% беше сигурно уште од претходното коло. Ботафого водеа се до 32/33 коло некаде, имаа 12+ поени предност цела сезона, и со очаен втор дел од сезоната завршија на 5 место, нема ни директен пласман во Копа Либертадорес за нив
Автоматски споено мислење:
Ок и уште ова ќе оставам, чисто да ви ја доловам манијата вечерва
Прегледај го приврзокот 400264
Види го оној у капутот што трча, го мава прво доле у глава и после демек ги дели и ги смирува![]()