Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку си ми збунет па и мене ме збуни. Осигурување како осигурување нема допирна точка со туризам.sakam da se zapisam na fakultetot za turizam vo ohrid....no nasokata e osiguruvanje
dobro eve vaka ke pocnam...sakam da se zapisam na fakultetot za turizam vo ohrid....no nasokata e osiguruvanje...me interesira sto moze da se rabotti so ovoj smer...kakvi se prednostite...dali osiguritelniot pazar e razvien vo makedonija
Тебе те зезнал докторотЈас лично не сум задоволна од осигурувањето. Во школо бев осигурана и еднаш си скршив прст, ми стоеше еден месец во гипс, а од осигурителната полиса ме малтретираа сите документи да ги однесам, да положам сметки и слично за на крај да ми исплатат само 990 денари со кои не можев да си ги покријам ни здравствените трошоци, а камоли малтретирањето и носењето на документи. Срамота
Знам дека темава не е за тоа, ама морав да го искажам личното незадоволсво
Да се надоврзам:Не троши пари за џабе.Од првата генерација запишана во 2000та година до денес има продуцирано армија невработени.Факултет основан без смисла колку да се земе пари.Работа после факс агент за без плата на провизија.Агент можеш и со средно да бидеш каде ти душа сака,еве јас ќе те вработам одбери си осигурителна компанија
А општо осигурувањето во Македонија е тотален промашај....
Некоја свежина дава Табак во последно со интересни понуди,друго е се батак.
Да се надоврзам:
50 денари од пополнет прашалник, и 10% од склучена полиса, што кај нас е ректост да склучиш полиса(и да склучиш 100-200 денари), а ќе се утепаш од шетање и тоа сам ќе си плаќаш превоз и јадење.