OSHO

• Креатор на темата Креатор на темата Storm5
  • Време на започнување Време на започнување
Be gone... you jesus worshiper... Here I am God...
Што е нешто ми ти смета... доискажи си се де... не срами се...
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 09:20 ---
46553_10151236577122069_1753487957_n.jpg

А П Л А

анемична плагијат лакрдија на атеизмот
А си дошол да тролаш на Ошо а?
Ајде начитан...прочита една книшка од Ошо?
Го разбра?
Гледам дека сакаш да изиграваш петел а немаш ни основни сваќања од нирвана и медитација, нити пак Бог си го разбрал..

Ајде да видиме колку си го разбрал Ошо.

Јас го разбирам ОШО како индиец со чудни и релативно погрешни сфаќања. жне е целосно утнат, ама има баечку шо испоутињал.

Ѓурџ, ќе ме пратиш на темите?

ТРОЛ

Јас го разбирам ОШО како индиец со чудни и релативно погрешни сфаќања. жне е целосно утнат, ама има баечку шо испоутињал.

ТРОЛ
Е ајде де кажи си каде ја утнал според тебе... дај аргумент валиден каде ја утнал... Или само колку да се покажеш дека си многу интелектуален па ај ке си троламе...

Мора сеа?
Може да си доглеам еписодите од Ивент?
Ај попосле или утре, биѓаа.
У меѓувреме, не ти пишувам на темата за љубовта ти. ОК.
А ти не биди Ѓурџо на другине теми, ОК.

ТРОЛ
abe ti dojde da trolash ovde nepovikan..
Te vikashe nekoj?
Neli nacitan beshe?
Dve knigi imash procitani od Osho?

Е ајде де кажи си каде ја утнал според тебе... дај аргумент валиден каде ја утнал... Или само колку да се покажеш дека си многу интелектуален па ај ке си троламе...

Аман бе до кога. Па ОШО е класика лузер.

Ете земи го само Небеско семе.

Катастрофа. Можда му вреди само фантазијата во делот кога се обидува да ги разоткрие демек скриените учења од црквата.

Аман бе до кога. Па ОШО е класика лузер.

Ете земи го само Небеско семе.

Катастрофа. Можда му вреди само фантазијата во делот кога се обидува да ги разоткрие демек скриените учења од црквата.
Ајт сиктер од тука... не примаме тролови... доста беше...
ако имаш да кажеш нешто валидно кажи(ама прво добро рамисли што ќе кажеш)... ако ме тролаш по овој пост... не ти враќам на коментарите...;)

Ајт сиктер од тука... не примаме тролови... доста беше...
ако имаш да кажеш нешто валидно кажи(ама прво добро рамисли што ќе кажеш)... ако ме тролаш по овој пост... не ти враќам на коментарите...;)

Тебе не те тролам воопшто. Се обидувам да те изведам на прав пат.

ТИ посочив само што вреди кај ОШО во едно од двете негови најголеми дела.

Се другото преиспитај го сам.

Чекај, јас колку што знам Ошо тврдел дека има психокинеза, ама несакал да покаже дека било, као оно, да не се фали.

И знам дека имал еден куп автоНобили, подароци, од следбениците. А можел да се пренесе со милса од точка А до точка Б без гајле.

То ми е малкуцка нејасно. АКо може да ми се објасни.

Благодариме.

Чекај, јас колку што знам Ошо тврдел дека има психокинеза, ама несакал да покаже дека било, као оно, да не се фали.

И знам дека имал еден куп автоНобили, подароци, од следбениците. А можел да се пренесе со милса од точка А до точка Б без гајле.

То ми е малкуцка нејасно. АКо може да ми се објасни.

Благодариме.
Ете гледаш дека имаш еден куп дезинформации читано... нема гајле... терај си ти молитви... што се замараш со Ошо... или сакаш да ти потенцирам каде он кажува позитивни нешта за молитвата па да се се чувствуваш демек аха ете така е... а можам да ти дадам и да прочиташ каде пишува за молитвата како негативна халуцинација... Контрадикции има многу ама кој да ги разбере е работава... сите тие контрадикции се комплементарни едни спрема други, но треба да се чита со тивок ум за да не си правиш илузии и филмови пред време...
Ајде поздрав и остани ми со убо...(y)

А бе, се е то у ред. Не ти викам не прај вјерују на ОШО, али, тејк ит вит а грејн оф солт бе.

Кажи златен шо чудесија ти сотакви тебе Ошоизмот у животу.
Сериозно. не се зезам, ако таќе пишуем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom