Ортопедски влошки

• Креатор на темата Креатор на темата denibas77
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Ме интересира каде во Скопје има да ти направат по мерка ортопедски влошки,слушнав дека негде на Илиденска има некоја ординација каде компјутерски ти земаат мерки од стапалата,ме интересираат искуства на некој кој носи ортопедски влошки и каков е ефектот од нивно носење во смисла на намалување на болка при одење

Карши Генералштабот, на улица Орце Николов, порано имаше дуќан, кој изработуваше, меѓудругото, и влошки, . А дали се ефикасни за намзлување на болката, не знам

Ме интересира каде во Скопје има да ти направат по мерка ортопедски влошки,слушнав дека негде на Илиденска има некоја ординација каде компјутерски ти земаат мерки од стапалата,ме интересираат искуства на некој кој носи ортопедски влошки и каков е ефектот од нивно носење во смисла на намалување на болка при одење

Во "Славеј" кај Завод за вработување бесплатен е прегледот, не треба ни закажување а и влошките ги изработуваат брзо. Инаку јас носам ортопедски влошки од кога знам за себе и навистина со нив е многу полесно одењето.

Во "Славеј" кај Завод за вработување бесплатен е прегледот, не треба ни закажување а и влошките ги изработуваат брзо. Инаку јас носам ортопедски влошки од кога знам за себе и навистина со нив е многу полесно одењето.
Фала многу,можеш да ми кажеш која е отприлика цената на ортопедските влошки

Не сум сигурна да не те излажам мислам дека се до кај 300-400ден, зависи од типот на влошки што треба да се направат за твоите стапала.

Тие се за луѓе со рамни табани,дустабајнлии :noze: ..Ефектот што тие наводно треба да го постигнат е да ти ги искриват стапалата..
Моето искуство со тие влошки не е баш најдобро..Ги носев 3 месеци,и неможев појше..Ме убиваа..Повеќе боли него што лечи..Ама ти си знаеш..Може не сум ги носел правилно.. :unsure:

Има, во склоп е на една апотека. Се наоѓа од десната страна на илинденска, кога се оди од владата кон парк. Како се вика точно, не се сеќавам.
Прават мерење во еден сад како со гел, поврзан е на компјутер и спрема тоа прават влошки за чевли.
Инаку ова е од пред 3-4 години, во меѓувреме може и да се преселиле/затвориле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom