Origin: Официјална дискусија

moze da se kupuva so maestro od origin ili od cjs cd keys?

Абе игра некој FIFA World? :) Пошто не видов тема за играта. Overall opinion, играта е океј, али пошто е бета верзија е полна со багови (за тоа повеќе би пишувал во посебна тема).

Origin ги дава Battlefield 3 и Plants vs Zombies за џабе ON THE HOUSE ако му требаше гага игрица на некој :)

Можам истите игри да ги играм на лап топ и компјутер преку еден акаунт?

Можам истите игри да ги играм на лап топ и компјутер преку еден акаунт?
На едното место ако си онлајн, на другото мораш офлајн, мада БФ незнам дали ќе можеш офф зошто преку броузер се пушта.

На едното место ако си онлајн, на другото мораш офлајн, мада БФ незнам дали ќе можеш офф зошто преку броузер се пушта.

Моментално сум на лап топ, ме мрзи да палам ПЦ, па мислев сега да ја земам од лап топ, па после да ја симнам друг некој ден на ПЦ.

Да не има некој проблем со BF 3? На 2% ми е заглавена и цело време ми дава The download server is not responding.

Моментално сум на лап топ, ме мрзи да палам ПЦ, па мислев сега да ја земам од лап топ, па после да ја симнам друг некој ден на ПЦ.

Да не има некој проблем со BF 3? На 2% ми е заглавена и цело време ми дава The download server is not responding.
Така ќе можеш да ја играш. Сега и да ја довнлоадираш на лап-топ, после кога ќе се логираш на ПЦ, и од таму ќе можеш. Али онлајн ќе мораш само на едно место да бидеш.

и кај мене исто(n)

Сакате да кажете дека ја даваат гага BF 3 и ќе можеш онлајн да ја плешаш гага ?

Денес ЕА прв пат ќе ја проба нивната програма Game Time, што е нешто како слободните викенди на Steam. Значи ќе одберат игра и сите ќе можиме да ја играме неа за 2 дена (со можност за продолжвање на тоа време). Прва на листата е Titanfall. Инсталирајте Origin, спуштете ја и играјте колку сакате за викендот, без ограничувања.

Само не е точно прецизирано во колку саатот ќе почни се ова, ама утре сигурно ќе стапи на сила.

Фри Симс 2 на оригин.
Код: I-LOVE-THE-SIMS

Фри Симс 2 на оригин.
Код: I-LOVE-THE-SIMS

Ме претекна, но ајде да се надоврзам.

Поради ставање крај на техничката поддршка за The Sims 2, Electronic Arts ја нудат The Sims 2 Ultimate Collection бесплатно за сите корисници на Origin, заклучно со 31 јули 2014.

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/...e-collection-is-free-for-all-to-download.html

Добро ова клиентов стварно им е багосан нешто изгледа, кога симнувам некоја игра крева cpu usage на 25-30%, има ли некој друг ваков проблем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom