moze da se kupuva so maestro od origin ili od cjs cd keys?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На едното место ако си онлајн, на другото мораш офлајн, мада БФ незнам дали ќе можеш офф зошто преку броузер се пушта.Можам истите игри да ги играм на лап топ и компјутер преку еден акаунт?
На едното место ако си онлајн, на другото мораш офлајн, мада БФ незнам дали ќе можеш офф зошто преку броузер се пушта.
Така ќе можеш да ја играш. Сега и да ја довнлоадираш на лап-топ, после кога ќе се логираш на ПЦ, и од таму ќе можеш. Али онлајн ќе мораш само на едно место да бидеш.Моментално сум на лап топ, ме мрзи да палам ПЦ, па мислев сега да ја земам од лап топ, па после да ја симнам друг некој ден на ПЦ.
Да не има некој проблем со BF 3? На 2% ми е заглавена и цело време ми дава The download server is not responding.
Моментално сум на лап топ, ме мрзи да палам ПЦ, па мислев сега да ја земам од лап топ, па после да ја симнам друг некој ден на ПЦ.
Да не има некој проблем со BF 3? На 2% ми е заглавена и цело време ми дава The download server is not responding.
и кај мене исто![]()
Yep...Сакате да кажете дека ја даваат гага BF 3 и ќе можеш онлајн да ја плешаш гага ?
Фри Симс 2 на оригин.
Код: I-LOVE-THE-SIMS